torsdag den 17. september 2015

Efterårs Favoritter Fra Asos + Rabatkoder


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9

Jeg har i dag brugt det meste af min eftermiddag på at kigge Asos igennem for lidt efterårs items, uden at købe noget selvfølgelig da jeg sparer op til London.. De har så mange fine ting lige nu i alle de rigtige farver: Khaki, bordeaux og basis farver som sort og grå. De overstående er nogle jeg sagtens kunne se mig selv i denne sæson, med en pumpkin spice latte i den ene hånd (i know, i know) og mit kamera i den anden. 

Forresten vil jeg lige sige at de lige nu har tre tilbud kørende hvor at du sparer 200,- hvis du køber for 1300,- med koden HAPPY200, du kan også spare 300,- hvis du køber for 1750,- med koden HAPPY300 ellers du kan spare 400,- af dit beløb på 2000,- med koden HAPPY400. Skynd jer, koderne udløber i morgen vidst nok omkring klokken 18!

Jeg håber at dette gav lidt inspiration til efterårs gaderoben, og husk at jeg har gang i en spørgerunde lige her hvor at jeg tager i mod alle spørgsmål! knus

2 kommentarer :

Back to Top