onsdag den 9. september 2015

Efterårs Mål & Planer


Efteråret har nu været i gang i 9 dage så jeg synes at det var ved at være på tide med en efterårs bucket liste. Jeg har ikke tænkt mig at gennemgå den fra sommeren, da jeg simpelhent havde alt for høje og urealistiske forventninger til mig selv og nåede slet ikke så mange som jeg havde håbet på. Jeg har derfor sørget for at listen for denne sæson er med mange færre punkter, og det allesammen nogle som jeg føler mig rimelig sikker på at jeg kan nå! Her er mine planer:

1. Holde tøse aften med pigerne Det har været alt, alt, alt for lang tid siden sidst og jeg har virkelig brug for at spise noget pizza eller noget, snakke om livets store spørgsmål og se en masse gode/sjove film.

2. Gå en tur i skoven og se på alle de flotte farver på træerne, tage nogle billeder og mærke hvordan det knaser under skoene når man går.

3. Skyde nogle flotte outfit billeder i Kongens have Mig omringet af orange, røde og gule blade mens jeg står på den lange sti, det skal nok blive godt.

4. Holde spa dag med et bad der dufter af søde sager, ansigts maske, exfoliering, hår kur- det hele you name it. Dette var faktisk et af mine nytårsforsæt, men indtil videre har jeg ikke haft en eneste ordentlig spa dag dette år, ups.

5. Skære græskar ud for det nød jeg faktisk at gøre sidste år, se den meget flotte video lige her haha! Men i år gør jeg det endu bedre og flottere!

6. Drive in bio Dette blev ikke gjort i sommeren, men det er helt ok for det er jo meget bedre at gøre om efteråret hvor at det bliver mørkt meget hurtigere!

7.  Bruge en regnvejrs dag på et museum og bare gå rundt og kigge på forskellige billeder og kunstværker.

8. Holde film marathon Altså bare en dag hvor at jeg ikke laver andet end at se film. Det her har jeg vidst allerede gjort rigtig mange gange.

9. Gyserfilms marathon Præcis det samme som overstående, blot med gyserfilm. Meget gerne om aftenen med selskab af Ditte og Andrea.

10. Bage denne browniedisse boller (blot med agave i stedet for honning) og begive mig ud i disse lækkerier.

11. Få lavet mit værelse færdigt Nu har vi jo haft rigtig mange dumme problemer med idé møbler, men der er meget andet vi også skal have styr på så det er bare at komme igang!

12. Tage på lejrskole til Bornholm Denne lejr skal virkelig nydes da det nok er den sidste tur vi får sammen inden folkeskolen slutter, men jeg glæder mig til maks hygge og sjov i 5 dage i Sandvig.

13. London baby! Yes yes jeg skal endelig til London igen, i efterårs ferien med ungdomsskolen og 3 veninder og jeg glæder mig for vildt. Der skal shoppes haha!

14. Kaffe og kage med Ditte I fødselsdags gave gav jeg hende et gavekort til kaffe og kage for to på café, så det skal vi helt sikkert ud og gøre.

15. Hoppe i en bunke blade også med Ditte, er vi 14 eller 4? no one will ever know. Vi gjorde dette sidste år og havde det rimelig skægt med det!

16. Besøge mit gamle fritidshjem Dette er måske en lidt sjov en at skrive på, men ikke desto mindre er det noget jeg rigtig gerne vil have gjort da det har været alt for lang tid siden sidst.

Dette var alle mine punkter, hvad står på jeres liste? knus


6 kommentarer :

 1. Hvor er der en masse gode punkter, og gid jeg havde sådan et flot sted at tage billeder til bloggen, glæder mig til at følge dit efterår! <3

  God aften!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg er sikker på at der er masser af flotte steder du kan tage billeder, det gælder blot om at kigge omkring i området:))

   Slet
 2. Elsker efteråret og alle de ting, du har sat på din liste (: Selv bor jeg i Hong Kong dette efterår, så min bucketliste ser lidt anderledes ud i år. I stedet for at iklæde mig hyggelige striktrøjer, bliver jeg i shortsene, og så skal jeg også fejre mid-autumn festival om et par uger (:
  http://cammi.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor lyder det bare spændene! Håber du får et godt efterår, og en god festival!

   Slet
 3. How sweet! I love to do Movie day too :D

  xoxo, Colli
  tobeyoutiful

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you, you definitily should! It's a lot of fun and super cozy, or as we danes say: Hyggeligt!

   Slet

Back to Top