lørdag den 26. januar 2013

it's been a while // what i have been up to

hello darlings!
det er et stykke tid siden der sidst har været et indlæg her på bloggen, jeg ved godt det ikke er særlig godt gået af mig men der er sket en masse i al den tid jeg ikke har blogget, og jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle skrive om:-/
men lad os lige høre hvad jeg går og laver!:-)

en person jeg har nævnt to-tre gange før her på bloggen stopper i min klasse, så det er super arveligt da jeg har kendt ham i ca.8 år, men vi har lovet hinanden at holde kontakten, så her i løbet af ugen skal jeg lige forbi med to æsker chokolade og et kort:-)
har i prøvet at en person i var/er meget tæt på stoppede i jeres klasse/på arbejdet osv.?
jeg har desværre måtte hoppe under dynen 2 gange da jeg åbenbart ikke har særlig godt af det danske vintervejr..jeg er nok ikke den eneste!:-D

 fandt forresten lige ud af at mit instagram link ikke virkede efter jeg havde ændret mit navn, HER ER ET NYT!:-)
glem nu ikke og stille spørgsmål, jeg laver først spørge-runden når der er minimum 10 spørgsmål!
spørg lige HER

hvad går i og laver? jeg sidder i hvert fald og venter på der kommer melodi gran prix:-) 
kys!

1 kommentar :

  1. Det kan være svært at få plads til at nå det hele, men godt med et indlæg :-)

    Fin blog! Kig gerne forbi min blog, hvor jeg lige nu har en give away: http://www.voresboble.dk/give-away-3/

    /Amalie.

    SvarSlet

Back to Top