tirsdag den 27. januar 2015

Current Skincare Favorites

The Body Shop, Almond hand & nail cream // Almond Body Butter (Ikke at finde på hjemmesiden)
Clinique, Dramatically different moisturizing gel // Liquid facial soap

På de overstående billeder ser i nogle af mine ynglings hudprodukter her for tiden. Håndcremen var en af mine julegaver fra Ditte og jeg bruger den flittigt flere gange dagligt. Den fugtgiver rigtig godt og dufter gudeskøn af mandler, og jeg eeelsker mandler haha. Bare spørg alle der kender mig.. Body butteren købte jeg i juledagene da jeg var ude og shoppe/bytte julegaver. Jeg havde aldrig set den før og den stod også fremme som en nyhed- til halv pris!!! Jeg jublede lige i et par sekunder inde i mig selv inden at jeg duftede til den og besluttede mig hurtigt for at den skulle med mig hjem. Den er virkelig lækker og jeg er så glad for at den står ude på badeværelset, altid klar til at redde min vinter triste, tørre og rug hud. Desværre kunne jeg ikke finde den på hjemmesiden så hvis i kunne tænke jer denne lækre sag er det bare at skynde sig ned i den nærmeste the body shop.

De to ansigtsprodukter fra Clinique vandt jeg i en giveaway på Mie Dinas blog. Faktisk vandt jeg også en rens men den har jeg ikke taget i brug endu fordi jeg stadigvæk har gang i nogle andre. Cremen bruger jeg om morgenen og sæben om aftenen. Jeg kan se en tydelig forskel i min hud efter at jeg er begyndt at bruge dem så dem er jeg super glade for:)

Har i nogle hudpleje favoritter? Skriv i kommentaren:) knus
Husk min spørgerunde lige HER

4 kommentarer :

 1. Virkelige lækre produkter :)

  mariasschmidt.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Alt for lækre produkter! :-)

  Jeg har lige opstartet en splinter ny blog, og det ville derfor glæde mig ekstremt, hvis du ville tjekke den ud. Vi kunne eventuelt følge hinanden? :-)

  Knus ♥
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet

Back to Top