onsdag den 5. juni 2013

One Direction

Hej bloggen!

Så er der igen gået et stykke tid, det er vist tid til en update!

Jeg har været til One Direction koncert! nu ved jeg ikke om nogen af jer husker mit indlæg om hvor trist jeg var da jeg ikke fik billetter, sagen er den at min Veninde Ditte fik 2 billetter i julegave(for hende og hendes mor) men en uge inden koncerten besluttede de sig for at give den ene billet til mig:-) Koncerten var en af de bedste oplevelser nogensinde, Drengene var endu sødere, pænere og sjovere i virkeligheden og jeg ville ønske at det aldrig nogensinde sluttede.. Jeg vloggede faktisk på selve dagen men der er gået meget galt med redigeringen så jeg tvivler meget på om den nogensinde kommer op, desuden var det nærmest bare mig der gav koncert i alle videoerne...

derudover er sommer her, og sommerferien er LIGE rundt om hjørnet! Eller 23 dage, men det er da bedre end 24 eller 100:)
hvad er jeres planer for sommerferien? jeg skal ikke rigtig lave noget udover sommerlejr:(.

husk og følg min Instagram hvor jeg poster dagligt:) LINK

Knus!
-bare nogle få af de billeder jeg tog:)
jeg har ingen anelse om hvad Harry har gang i..

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top