fredag den 2. august 2013

plans for august!

Så er endu en måned gået, hvilket betyder at en ny er kommet (suprise, suprise) 
Jeg glæder mig faktisk super meget til August, ikke pga. skolestart men fordi at jeg denne måned:

Har fødselsdag, hvilket jo er spændene hvert år! 
skal i år holde familie fest på selve dagen (d.10.) og brunch for pigerne d.18. :-)

starter i skole.. jojo det er super ærgerligt at skulle tilbage til at stå tidligt op om morgnen, lektier, sure lærer og hvad der ellers skulle høre med der til! Men jeg glæder mig til at fokusere ekstra meget på skolearbejde, altså at jeg får lavet lektierne til tiden så jeg ikke sidder klokken 10 om aften og kommer i tanke om at jeg havde matematik til næste dag!

At nyde vejret! det er årets sidste sommer måned- HVOR blev sommeren af?!. Derfor er det da vigtigt og huske at nyde vejret fuldt ud!:)

Sidst på måneden skal jeg på weekend tur med min mor, Ditte(hvis nogle af jer husker hende;)) og nogle venner vi mødes med her og der. Normalt tager vi på bondegårds tur, men i år går turen til et kæmpe aktivitets hus, med bl.a. pool, billiard og andre aktiviteter:)

Nu vil jeg bare slappe af inden jeg gør mig klar til at gå i seng- på trampolinen! Da det er tropenat i nat besluttede min bror og jeg os for at sove ude på trampolinen:)

Hvad er jeres planer for august?
god sommer!

lav kvalitets billede, følte bare at det ville være ærgerligt med et
indlæg uden billede, også bare lige en undskyldning for at vise min 'oh så fine'
flower-crown fra h&m:)


Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top