onsdag den 8. juni 2016

Nyeste Sommer Køb
På ovenstående collage ser i hvad jeg har brugt mine penge på her for tiden, rigtig mange halternecks, rigtig mange jumpsuits. Bikinitoppen har jeg faktisk købt i et marmormønster, men den var ikke på Gina Tricots hjemmeside, og den blå var den der mindede mest om.

Jeg er specielt glad for den blomstrede og den hvide jumpsuit (som jeg ved kommer til at se godt ud når jeg bliver lidt brun) , samt læbepomaden da mine læber bliver tørre sekundet jeg træder ud i solen. Hårbåndet var egentligt mest tænkt som et beach essential, da mine krøller ikke er specielt kønne trukket tilbage på den måde haha.

Har i gjort jer nogle køb her på det seneste, eller gav collagen nogen inspiration til jeres næste køb? Skriv endelig i kommentaren, og så må i forresten også meget gerne skrive hvis i har nogle ønsker til sommer indlæg, bucket liste er på vej! Rigtig god onsdag eftermiddag til jer allesammen, knus.

LÆS NU: Beach Essentials 2016

2 kommentarer :

 1. 4 og 5 er bare vildt fine!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes jeg også, har faktisk jumpsuiten på lige nu. Den er overdrevet skøn!

   Slet

Back to Top