lørdag den 25. juni 2016

8 Billige Eller Gratis SommeraktiviterFørst og fremmest, rigtig god sommerferie til alle der ligesom mig nu endelig har ferie! Jeg har set frem til denne ferie, da det betyder at jeg forhåbentligt kommer til at være meget mere aktiv herinde, hvilket er noget jeg har savnet ret så gevaldigt de sidste par uger! Jeg har en masse idéer skrevet ned på diverse lister og noter, så det skal nok blive godt!

I dag vil jeg dele nogle tips til sommeraktiviteter for dem som enten er på et budget eller dem som blot er på udkig efter ting at bruge sin sommer på. Mange af tingene har lokation i København og Sjælland, men det er selvfølgelig fordi at det er de steder jeg kender til. Jeg har også prøvet at kigge lidt rundt på nettet for at finde aktiviteter i/på Jylland, Fyn og øerne, dog uden held. Jeg siger jer det er besværligt at finde de rette informationer når man ikke er bekendt med siderne. Men selvom denne liste egner sig bedst for os i øst danmark, så vil jeg mene at alle kan få gavn af den alligevel.

Zulu sommerbio) Hvis ikke du allerede kender til dette, så er det sørme på tide! Zulu sommerbio er en udendørs aften-biograf, som du kan opleve i juli-august måned ove hele landet. Det er 100% gratis og du kan selv medbringe mad og drikke samt noget at sidde/ligge i. Typisk vil der også være nogle sponsorer der deler gratis snacks ud, ikke dårligt. i kan læse mere og se dette års program lige her.

Bakken) Er af hvad jeg ved, den eneste forlystelsespark i Danmark hvor du kan komme gratis ind. Dog koster et turpas 220,- (du kan spare op til 50,- pr. turbånd, hvis du bestiller online +7 dage før dit besøg), men hvis du sammenligner med Tivoli hvor at entre koster 100,- og turpas koster 220,-, så har du jo sparet 100,-. Man kan selvfølgelig også bare nyde en dag på bakken uden at prøve nogle forlystelser, Det er også super hyggeligt.

Rosenborg slot, botaniske haver og andre parker og naturområder) De fleste parker og haver og rigtig mange slotte og lign har gratis entre, og det giver god mulighed for en god sommerdag. Medbring en picnic kurv hvis tilladt, et strandtæppe og en god bog (eller dine bedste venner) og nyd solen i andre omgivelser. Man kan også vælge og gå lidt rundt derinde, og gå på jagt efter flotte nye syn.


Lån en god bog) Apropos at medbringe bog, i Danmark er det 100% gratis at låne bøger på biblioteket. Det er det sikkert også mange andre steder, men det gør det ikke mindre sandt;) Jeg er ikke den bedste til at sætte mig ned og bare læse en bog, til trods for at jeg har været det.

Rundetårn og Vor frelser kirke) Er to gode steder du kan tage hen, hvis du ønsker en god udsigt over København. Prisen for en tur op i Rundetårn koster 5,- hvis du er mellem 5 og 15 år, og du skal af med 25,- hvis ældre. For at nyde en god udsigt over Christianshavn området oppe fra Vor frelser kirke, skal du af med 40,-. Gratis entre for alle på 14 år og under.

Tag træningen med udendørs) Det er de færreste der ønsker at være indelukket inde i et klamt og varmt fitnesscenter, når solen bager udenfor. Derfor vil jeg anbefale udendørstræning, evt. om morgenen eller aftenen hvor det ikke er lige så varmt. Og det behøver ikke nødvendigvis at betyde gå/løbe/cykel ture, find ud af om der nogle legepladser eller udendørs træning faciliteter i nærheden af dig. Befinder du dig ligesom mig på vest/øst Amager, så kan du besøge Amager strand der har to udendørs trænings stationer, eller cafe 8tallet hvor at du også finder en. Det bedste af det hele er at det ingen penge koster! Få mere inspiration til udendørstræning lige her.


Fælles picnic, grillaften eller lign) Det her er nok lidt af en no brainer, men en fællesspisning er noget af det hyggeligste og hvis i aftaler at alle medbringer noget, kommer det hurtigt til at koste ingenting.

Gå på tilbudsjagt eller på loppemarked) Okay den her kan godt komme til at koste lidt, men det er sommer og stort set alle online shops og butikker er i fuld gang med deres sommer sale. Asos har f.eks. op til 50% rabat, Nelly går helt op til 60% og det samme gælder H&M. der er altså penge at spare. Ønsker du dog at spare endnu mere er sommeren fyldt med loppemarkeder over hele Danmark, se her hvilke markeder der foregår i nærheden af dig.

Og bum, så nåede vi bunden af denne liste. Der er selvfølgelig mange flere ting man kan få tiden til at gå med, uden af at bruge en øre, men dette var blot et lille udpluk af nogle af mine yndlings aktiviteter. Hvad er jeres yndlings ting at lave om sommeren, der ikke koster det store? Lad mig hører om det i kommentaren. kram herfra.

2 kommentarer :

 1. Sikke et super godt indlæg - og en masse fine idéer :)

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg har også lagt meget arbejde i det! :)

   Slet

Back to Top