mandag den 6. juni 2016

Update På Forårslisten


Jeg bringer jer hermed en update på, hvordan det gik med min forårs bucket liste. Jeg havde faktisk lavet dette indlæg her i går, men blogger valgte selvfølgelig at slette alt min tekst som jeg havde arbejdet på hele eftermiddagen. Af den grund har jeg valgt kun at lave en lille forklaring på de punkter hvor at jeg synes der var behov.

Og lynhurtigt inden vi går i gang: Min kusine og hendes klasse er lige nu med i en konkurrence hvor at de kan vinde 5000,- til deres Berliner tur, og det eneste du skal gøre er at hoppe ind og se denne video. Den med flest visninger vinder. Det er jeg sikker på at de vil sætte rigtig meget pris på. så KLIK, KLIK, KLIK!

Uden af at sige mere synes jeg bare vi skal tage et kigge på, hvordan det gik med mine forårs planer:)

1) "Vinter"bade.

2) Gå en laaang powerwalk på fælleden. Er faktisk meget overrasket over at dette var en af de ting jeg ikke fik gjort, men så må jeg bare bruge en sommermorgen på det (det er jo alt for varmt om dagen!).

3) Spise brunch på 42Raw. () Jeg fik spist burger og tapas, burger kan anbefales, tapas gav mig kvalme da jeg ikke bryder mig om squash. Brunch må blive en anden gang.

4) Holde diverse tøseweekender og aftner.

5) Så min egen kaktus.

6) Forberede alting til min konfirmation.

7) Besøge Bispebjerg kirkegård.

8) Gå en tur i biografen og se enten Room, The danish girl eller Daddys home. () Her har jeg snydt lidt, jeg var i biografen to gange hvor at jeg så Allegiant og Neighbors 2. Romm og Daddys home fik jeg set herhjemme. The danish girl har jeg til gode.

9) Spring cleane alting. Til mit eget forsvar så har jeg faktisk fået lavet en liste og krydset et par at boksene af, men må nok erkende at mit værelse blot er blevet mere rodet i løbet af foråret.
10) Køre en tur, på rulleskøjter.

11) Høre den guddommelige Adele live.

12) Blive konfirmeret.

13) Og derefter står den på både lyserød søndag og blå mandag.

14) Spille et godt, gammelt og klassisk spil kongespil.2 kommentarer :

 1. Jeg synes nu alligevel at det er ret godt gået, at du har fået krydset så mange punkter af på din bucketlist. Super god idé i øvrigt! (:
  Jeg har forresten en giveaway kørende i øjeblikket, hvor du kan vinde et gavekort på 500kr til Stylepit, hvis det har interesse (:
  Camilla | http://cammi.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg er også positivt overrasket!
   Jeg kigger forbi:)

   Slet

Back to Top