tirsdag den 1. august 2017

Juli 2017 | Monthly Recap

I Juli måned har jeg: Postet et gammel billede af en flot himmel, Throwbacket til min fødselsdag sidste år, Kigget tilbage på 2015 hvor jeg var en tur til Berlin, Spist lækker brunch på Souls, Postet endnu en throwback- denne gang af Botanisk have, Været en tur i vandet med vandhunden Fnuggi.

Juli måned er overstået, hvordan skete det lige? Det bertyder altså med andre ord at vi nu er i august, og at der hermed kun er 12 dage til at jeg starter på efterskole. Shit (undskyld mit franske). Er jeg klar til det? Jeg har ingen anelse. Jeg føler stadig at jeg har en flok veninder jeg mangler at være meget mere sammen med, småting jeg mangler at købe, og en masse mentale ting jeg lige skal have banket fast oppe i hovedet haha. Men jeg skal nok blive klar, jeg må bare udnytte det sidste dage her på Amager rigtig godt. Nu lyder det som om at jeg aldrig kommer hjem igen, og det er jo ikke sagen her. Men der kommer højst sandsynligvis til lige at gå en måned før jeg snupper en weekend hjemme, hvis alt altså går efter planen;)

Nok om det, lad os snakke om juli! Juli måned på Instagram var jo det rene throwback show, 4 throwbacks og 2 "real-time" billeder. Det siger måske noget om, hvor lidt jeg faktisk har lavet i juli. Og dog, for jeg har været sammen med folk, været en gang eller to i Ikea og Jysk, været et par gange i Fields for at købe endnu flere efterskoleting, været oppe og træne, gået ture og så har jeg faktisk også været ude og bade en gang mere end hvad i ser på collagen, måske i så det på min Instastory?

Derudover er det også lykkedes mig at så hele 7 sæsoner af Modern Family, samt de sidste 2 sæsoner af Orange is the New Black, som jeg har manglet af få set i 100 år. Men det siger måske alligevel lidt om, hvor meget fritid jeg har haft;)

Nu skal de sidste 12 dage her bare gå med hygge og praktiske ting og sager, jeg skal bl.a. være sammen med veninder, til en lægeundersøgelse, have ordnet øjenbryn, hente mine nye briller, holde et par afskeds/fødselsdags middage for familien og så skal jeg muligvis en tur til Odense, det er dog ikke helt fastgjort endnu. Det skal nok gå fint det hele, så længe jeg kan holde mig i gang.

Nu vil jeg gå i krig med min juli video så den kan komme op hurtigst muligt, i må have det godt derude. Kram.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top