fredag den 13. april 2012

luksus indlæg

hej læsere!!!!!

her i tirsdags lovede jeg at jeg ville lave et luksus indlæg i løbet af ugen og...HER ER DET SÅ!;)min ynglings sang for tiden:


min ynglings kjole på de tre første rækker hvis man søger på google billeder"blomstret kjole"
mit ynglings armbånd fortiden:


sødt lille armbånd,det er måske ligenoget for dig hvis du kan lide ordene:sødt, feminint og enkelt.
armbånd fra Hultquist til 139,75,-,fås i flere farver.en god film:

breaking dawn del.1 er nok min ynglings film.
Bella og Edward bliver ENDELIG gift og rejser på bryllupsrejse. Efter nogle ugers hygge og romantik bliver Bella gravid, og eftersom Edward er vampyr er babyen også vampyr. så graviditeten udvikler sig ekstremt hurtigt,de bliver nød til at tage hjem før tid. og så sker det ingen havde regnet med.
se teaser traileren her

det var det luksus indlæg!
XOXO Isa<3
*.*
Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top