onsdag den 28. november 2012

JUUL!!!

heeiiii!(med ekstra mange i'er)
Lige nu føler jeg mig HELT vild hyper, det er nemlig lige gået op for mig at der er 3 dage til 1 December(SAY WHAAT?!)så jeg fandt lige en video frem fra arkivet, ang. noget julekalender.
Da videoen er meget random det meste af tiden, tror jeg lige vi tager den EN GANG TIL!!:-)
på bloggen vil der komme et jule-retarderet indlæg hver dag. På youtube kommer der en jule video ved hver advent:-) de videoer der bliver postet på youtube bliver også postet på bloggen(naturligvis) der vil også komme lidt andre videoer i løbet af december, men det er sikkert at der kommer ved advent:-) hvis der er nogle spørgsmål, idéer til indlæg eller andre ting og sager- bare skriv en kommentar:-)
nå ja forresten, der kommer desværre igen anmeldelse på Breaking dawn part 2, da jeg er virkelig dårlig til at skrive anmeldelser uden af at afsløre for meget:-D(men den var god så meget kan jeg da sige)
kys!


5 kommentarer :

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Sikke en fed blog :)
  Har startet min fotoblog op igen, og det ville varme rigtig meget hvis du havde lyst til at følges!

  -Signe

  SvarSlet
 3. Fin blog :-)

  Jeg har en giveaway kørende på min blog, som jeg håber du vil kigge forbi go deltage i! :-) http://www.rikkesunds.blogspot.dk/2012/11/time-for-give-away-and-lot-of-changes.html

  Knus!

  SvarSlet

Back to Top