søndag den 27. november 2016

Vind Hyggelig Julepakke Fra Søstrene Grene | 1. advent


Jeg lovede jer jo tidligere i dag, at der senere ville komme en lille, hyggelig giveaway op til jer, og den kommer jeg så med her. Jeg har valgt at gentage succesen fra sidste år, hvor at jeg også gav en julepakke fra Søstrene Grene væk 1. advent. Og har også igen i år valgt at holde nogle af præmierne hemmelige, så at det bliver en overraskelse for vinderen når han/hun åbner pakken.

Præmierne har ikke nogen kæmpe værdi, men tanken bag det er selvfølgelig bare at det skal være simpelt og hyggeligt. Jeg vil ikke holde meget mere på jer, reglerne står nedenfor.For at deltage skal du:
·Følge bloggen enten på Bloglovin eller Facebook. Hvis du følger på Bloglovin skal du give indlægget et hjerte derinde, og på Facebook skal du like indlægget.
·Være bosat i Danmark (eller kende en i Danmark, som jeg kan sende pakken til)
·Skrive for og efternavn samt mail i kommentaren
·Fortælle mig hvad du har lavet denne weekend, helt simpelt fordi jeg godt kan lide at høre hvad folk går og laver:)

Og det var ellers det, jeg håber i vil være med i denne lille giveaway og så held og lykke til alle der deltager. Vindere bliver trukket næste søndag, kl. 12 og vinderen får direkte besked på mail. Kram fra mig.

28 kommentarer :

 1. Jeg har ikke rigtigt lavet det store. Slappet af med familien og lavet afleveringer til den kommende uges tid! :)
  Glædelig 1. advent :)

  SvarSlet
 2. Hvor hyggeligt :) jeg har været på arbejde både igår og i dag,så nu slapper jeg bare af og adventshygger med familien
  God søndag
  Marialundpedersen@gmail.com

  SvarSlet
 3. Hvor er det da hyggeligt. Jeg har ikke lavet det helt vilde andet end at holde min kærestes fødselsdag fredag og lidt hygge om lørdagen! <3

  lillekathriine@hotmail.com
  www.blogbykathrine.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 4. I går var jeg til galla på mit gymnasium, så i dag har jeg plejet mig selv lidt, gået en lille tur med min familie, lavet laktier og læst i en krimi - skøn søndag!
  offentliganna@gmail.com

  SvarSlet
 5. Igår besøgte jeg min søster og idag har jeg julehygget med svigerfamilien :)
  Signe_n_a@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Jeg har hygge og været i haven efter ting til adventsdekoration, en tur ved stranden og gået tur og set solnedgangen !

  SvarSlet
 7. Emilie Schwartz
  emiliesandeman@hotmail.com
  Fredag: var jeg til fødselsdag.
  Lørdag: var jeg ude og arbejde til en galla.
  Søndag: Julehygge med familien

  SvarSlet
 8. Det er da en rigtig dejlig præmie - jeg krydser fingre.
  Denne weekend er gået med blandt andet en tur ud til min svoger og svigerinde, hvor vi gik tur i deres skov og samlede dekorationsting
  Pia Eriksen
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

  SvarSlet
 9. Ej hvor lækkert, jeg krydser fingre!
  Jeg har bare arbejdet og forberedt mig lidt på kommende eksamener :)

  Frederikke Borgen - frederikke@hlaug.dk

  SvarSlet
 10. Det ser fint ud
  blomsthamster@gmail.com

  SvarSlet
 11. Ej, hvor fint!
  astrid.p@hotmail.dk

  SvarSlet
 12. Har ikke haft den vildeste weekend, haha. Weekenden har bestået af arbejde alle dage, åbenvagter kl. 06:00 til 13:00. Det vil sige, at jeg har stået op kl. 05:00 alle dage, og når jeg så har fået fri, så har jeg ellers bare sovet hele dagen ud. Simpelthen fordi jeg er så dødstræt hele tiden, heheh. Håber du har haft en sjovere weekend end mig! :-D

  maidong12@hotmail.com

  SvarSlet
 13. jeg følger på bloglovin :)
  jeg har bare slappet af for jeg går snart ind i en lang eksamensperiode :)

  maibritt Jeppesen
  maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 14. Denne weekend stod på koncert med Bob Hund, træning, gåture og lækker frokost med min mand - skøn weekend

  Dorthe Bille
  billedorthe@gmail.com

  SvarSlet
 15. Jeg har nydt en virkelig dejlig weekend hos familien. Fredag var vi til Black Friday og fik shoppet en masse julegaver og senere fik vi gæster til en let julehygge. Lørdag passede jeg hund, fik gået nogle gode ture, set en veninde og hygget og lavet mad med min bror. Søndag tog hele familien og jeg på 1. adventsgåtur i skoven og samlede kogler, gran mv. til efterfølgende juledekorationer 😊❤️👏🏻

  God dag!

  Mvh.
  Sus L. / qilsus@gmail.com

  SvarSlet
 16. Sikke en fin præmie! :-)
  arenkild@hotmail.com

  SvarSlet
 17. Jeg har skrevet opgave, og hygget med min unge..
  Miatilda Andersen // aimlovelive@gmail.com

  SvarSlet
 18. Jeg afleverede min første eksamen dette semester i fredags, så jeg har bare slappet af! Fredag så jeg Elf (yndlingsjulefilm), lørdag bestod af American Horror Story og by med en veninde, og søndag var til julehygge og så lavede jeg risengrød for allerførste gang! (se det evt. her: https://www.youtube.com/watch?v=zWpDdYH3cGI )

  Mail: caroline-os@hotmail.com

  SvarSlet
 19. Jeg har julepynten med børnene og spist den første risengrød. Det ligner en rigtig hyggelig pakke du har sat sammen.

  Kh.
  Anne-Marie Andersen
  ama(at)grafvika.dk

  SvarSlet
 20. Jeg har slappet af ovenpå eksamen, lavet adventskrans, kalenderlys og været til julebag sammen med min kærestes familie.
  Dejligt at du vil forkæle os læsere:)

  Hilsen Mie Kristensen
  miekrumme@hotmail.com

  SvarSlet
 21. Lørdag har jeg plejet tømmermænd efter julefrokost, og søndag stod på familiehygge😉
  Kh Pia
  piarotbl@yahoo.dk

  SvarSlet
 22. Weekenden stod på venindetid og ellers praktiske ting som vasketøj og rengøring efter fejring af black friday.
  // majaholm94@gmail.com

  SvarSlet
 23. Vi gjorde rent, så der er klar til at pynte op til jul i denne uge. Kedeligt, men godt at få gjort.
  Lis - svalen7900@live.com

  SvarSlet
 24. Vi har haft en lidt hektisk weekend med julefrokost inkl. tømmermænd, et event hos Børn i børn hvor vi lavede adventskranse og smukke mos blomster :) OG da vi kom hjem så bagte vi julesmåkager :)

  Camilla
  camilla_hovej@hotmail.com

  SvarSlet
 25. Jeg har pyntet op til jul i denne weekend :)
  sfeldborg@gmail.com

  SvarSlet
 26. Jeg og min kæreste til julefrokost, og ellers slappede vi bare af(:

  Heidi W. Nielsen
  heidiwn@live.dk

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 27. Denne weekend stod på selskab med venner og familien. Købt juletræ og pyntet i hjemmet :)

  Leslie//Lesliespam89@gmail.com

  SvarSlet
 28. Jeg har pyntet til jul i weekenden og ordnet en masse vasketøj :-)
  Line Fugl Jakobsen
  linefugl09@gmail.com

  SvarSlet

Back to Top