onsdag den 18. december 2013

❄Airport shopping❄

Hej allesammen:)
Så i søndags var jeg lige en tur ude i Kastrup lufthavn hvor jeg shoppede lidt, Her er hvad jeg købte!
Undskylder forresten at billede kvali ikke er i top men når man nu kommer sent hjem fra skole og lyset begynder at forsvinde kl. halv 4 er det ikke altid nemt at få super billeder. Jeg styrer ikke solsystemet;).Hvid basic sweater fra h&m til 179,-. Believe or not, så ejede jeg faktisk ikke nogle hvide sweatre før denne så jeg syntes det var på tide at få købt en:). Elsker specielt detaljen med lynlåsen i nakken

Fandt også den her Julesweater fra h&m til sølle 149,- som simpelthent bare var alt for sød til og lade være med købe!

Købte også dette parfume set fra Marc Jacobs med 4 forskellige parfumer på fire ml. Super god måde at få prøvet nogle nye parfumer på, kan desværre ikke huske prisen men mener den lå lige omkring 300-400,-

Okay min oreo obsession er ved at tage overhånd men kunne simpelthent ikke stå for denne dåse (Der nu bliver brugt til havregrynskugler) og så var den enda fyldt med oreos! Prisen var 99,-

Her er lidt fra min barnlige tomboy side. Købte en legetøjs hellikopter da jeg ikke kunne modstå. Plejede at elske dem som barn men da vores sidste desværre fik sat sig fast i pelsen på vores hund har jeg ikke haft en i 2 år nu. And by the way... er blevet super god til og styre den;)God jul allesammen!

1 kommentar :

  1. Okay pææææænt billigt med oreos for 99kr!!
    xx
    http://anna-mitlivminetankermig.blogspot.dk/

    SvarSlet

Back to Top