mandag den 23. december 2013

Where did december go?!

Så blev det lille juleaften (kan slet ikke forstå at jeg lige skrev det!). Kan simpelthent ikke forstå hvor hurtigt julen og denne måned her gået i år, det er jo helt sindsygt!
Mine planer for idag er at få ordnet de sidste par julegaver og så vil jeg meget gerne få ryddet så meget op på værelset som muligt(her ligner seriøst en losseplads..) Vil også se om jeg kan nå at få lavet lidt flere havregryns kugler da de er blevet udryddet! Senere skal jeg så hen til Ditte hvor vi skal bytte gaver og spise æbleskiver, ren julehygge! Vil også se om jeg kan nå at få ordnet mine negle til imorgen- Så der er masser at se til skal jeg love for!
Nu vil jeg lytte til noget julemusik og rydde lidt op, hvad er jeres planer for idag?!:)

GLÆDELIG JUL

Kys!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top