torsdag den 6. februar 2014

After school routine

Hej mennesker!
Så i dag vågnede jeg med ekstremt ondt i hovedet og besluttede mig derfor at blive hjemme. Så idag har kun bestået af netflix, søvn og mad!
Men nok om idag!, dette indlæg er en masse billeder af hvad jeg nu går og laver når jeg kommer hjem skole- meget anderledes end hvad jeg plejer at blogge om men tænkte at det kunne være interesant? Btw. jeg har et lille "spørgeskema" i højre side af bloggen som i meget gerne må svare på da det hjælper mig med og se hvad jeg skal blogge mere om!:)
Nok om det, lad os komme i gang!


Så jeg starter med at lave frivillige huslige 'pligter' da det er noget jeg rent faktisk nyder (mærkeligt nok) og far, jeg ved du læser det her så bare fordi jeg skriver det betyder det ikke i skal give mig flere;) Støvsugede også men tænkte at jeg ville lad være med at kede jer til døden:-D

Derefter pakker jeg min taske så den er klar til den næste dag

Klokken 3 er snack tid hvor jeg idag valgte at lave kanelæbler i mikrobølgeovnen, en lille skål med pistachenødder, rosiner, blåbær og vindruer. Ved siden af har jeg et glas mælk. 

-Noget mærkeligt med det her billede skete, skærmen er helt sort bare med teksten glee på i Iphoto men når jeg ligger det ind på blogger kan man se mig der tager billedet, nogle der har haft samme problem?-
Når jeg så er færdigt med alt det huslige plejer jeg bare og se lidt fjernsyn, elsker glee her for tiden!


Så er det tid til aftensmad hvor den i dag står på frikadeller:)
Så skal jeg selvfølgelig også have min daglige dosis Sacconejolys, find deres daily vlogs lige HER 
Nogle aftener kan jeg godt lide at slutte dagen af med noget håndcreme, læbepomade og en god bog:)

Jeg børster selvfølgelig også tænder, vasker mit ansigt og alt så noget men tænkte på at lave et seperat indlæg med min ansigts rutine eller noget, hvis i altså ønsker at se det?

Det var alt for idag, smid en kommentar og svar på spørgesmålet i højreside:)
Kys!

3 kommentarer :

 1. Remember to clean your screen...

  SvarSlet
 2. Vil du følges?
  Asimplefeather.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Det er ret hyggeligt nogle gange bare at slappe af derhjemme. <3

  Vil du måske følges? :)

  http://amorspil.blogspot.dk/

  SvarSlet

Back to Top