søndag den 9. marts 2014

Spring is almost here
Undskyld stilheden her på bloggen har haft en super travl uge! En af mine rigtig gode veninder Laura stoppede i klassen i fredags hvilket var rigtigt trist:( Derfor valgte Jeg og to af mine andre gode veninder at samle alle pigerne og lave en video til Laura, det var så mig der stod for redigeringen af den video så jeg har været super busy. Det vigtigste er at Laura blev glad for videoen:)

Her i Danmark har det virkelig været dejligt forårs vejr her for tiden hvilket jo er super lækkert!
Smider derfor lige et hurtigt outfit op fra i tirsdags af:)
Jeans og sweater: H&M    Hue:ukendt    Sneaks:Converse

Håber i nyder weekenden, jeg slapper bare af og senere skal jeg ud og løbe:)

3 kommentarer :

 1. Elsker din hue! den er mega fed<3

  Tag et kig forbi min helt nye blog<3
  http://bachsunshine.blogspot.dk/

  - Simone Bach

  SvarSlet
 2. Hyggelige billeder! elsker stilen :)

  http://patricianoergaard.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Super fin blog og fine billeder!! Kig gerne forbi: www.basicspacebysofie.blogspot.com
  Knus fra Sofie :)

  SvarSlet

Back to Top