tirsdag den 8. juli 2014

Closet cravings- Summer edition☼


Summer cravings- summer

Hej piger:)
I dag har jeg samlet en collage sammen med en masse lækre sager jeg ikke ville have noget imod at have i mit klædeskab denne sommer. plus Naked 3 paletten.. Dog bliver jeg nød til at spare på pengene da jeg jo skal til Frankrig og England senere på måneden(I am very excited yes). Tænkte jeg ville lave de her hver sæson, så altså til efterår vil jeg lave en med nogle efterårs items:) Hvad syntes i om ideen? Btw. så har jeg lavet nogle ændringer på bloggen once again. Jeg har bl.a. fået lavet min header kæmpe og centreret- dog ikke centreret med blog indlægende men det går nok, Har fjernet de grimme rammer rundt omkring billederne og jeg har ændret mit profilbilledet og fået gjort det større. Det eneste der irriterer mig er at det kommer op i sindsyg dårlig kvalitet. Det er eksporteret i god kvalitet og jeg har googlet problemet. Jeg har været inde i google+ og ændret nogle ting men intet hjælper, nogle der har haft det samme problem? Noget andet der også irriterer mig er at mine polyvore collager kommer op i dårlig kvalitet, help anyone?:)
Nu vil jeg få trænet lidt, planen var sådan set en løbetur udenfor men når det er så varmt udenfor kunne jeg lige så godt bare springe ned i en vulkan, just saying. Håber i nyder sommerferien, og undskyld den så lange tekst..
Knus x

6 kommentarer :

 1. Mange af de ting, som du craver, craver jeg helt sikkert også!

  http://industrialbarbie.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også nogle virkelig fede ting!:)

   Slet
 2. Sikke en flot blog du har! :)
  Det kan være du har lyst til at følges?:
  annasunivers.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Hold da op en fin blog! :)
  Kunne du tænke dig at følges? Fed collage btw.

  JosefineChristensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Så fin blog du har! Tjek meget gerne min ud!

  - http://bellesanonym.blogspot.dk

  SvarSlet

Back to Top