mandag den 23. februar 2015

Closet Cravings - Asos Loungewear

Asos cravings - Loungewear

Man kan aldrig have nok nat/hygge/afslapnings tøj, vel? Det er i hvetfald vigtigt for sådan en som mig at altid have noget behageligt tøj til rådighed når jeg er syg så ofte og slet ikke fungere i jeans når jeg kommer hjem fra en lang og kold dag i skolen. Asos har et bredt udvalg af den slags tøj så jeg har samlet en lille collage med nogle af mine ynglings ting fra siden af, alle sammen røg direkte ind på min saved items liste. Klik på collagen for at se links til de forskellige ting:) knus

3 kommentarer :

 1. Sikke nogen søde sager!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
 2. Er vild med det blå sæt oppe i hjørnet, og du har fuldstændig ret, man kan ikke få nok af sådan hyggetøj! :-)

  www.amaliefernande.dk

  SvarSlet
 3. Søde ting! :-D

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet

Back to Top