lørdag den 1. april 2017

Marts 2017 | Monthly Recap
I marts måned har jeg: Ønsket god weekend fra København af, Set lysshow på Ofelia plads, Luftet Rika- flere gange, Stalket Olivia i bus 36, Prøvet at læse noget mere, Kigget tilbage på Glyptoteket- må snart forbi igen, Cravet mysli og spist en del af det, Været meget glad for lyserød, Sendt tanker afsted til London i chok over hvad der sker i verdenen.

Marts var en rigtig rar måned, endnu rarere når man sammenligner den med februar som ikke var speciel god ved mig. Jeg snakker lidt mere om marts i min måneds video, som kommer op i løbet af de næste par dage sammen med min april to do liste. Hold udkig efter begge!

Men for lige at tage kort fat på den kommende måned, så bliver den stærkt præget af skolen. Vi trækker, som jeg har nævnt før, d. 24 april og alle dagene op til det er der fokus på grupper og synopsisskrivning. Det skal nok blive godt. Desuden er der en ferie lige i midten af april, og den ser jeg virkelig frem til! Min vinterferie var jo ikke ligefrem nogen dans på roser, så jeg har stærke planer om at tage revanche.

Må i alle få jer en skøn måned, med solskin og gode stunder. Kram herfra.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top