søndag den 23. april 2017

Bispebjerg Kirkegård // Jeg nåede det lige
På min april liste står der at jeg gerne ville besøge Bispebjerg Kirkegård, så da jeg så at kirsebær træerne allerede var sprunget ud først på måneden, var planen egentligt at jeg skulle hurtigt afsted. Det skete dog ikke, for jeg kom faktisk først afsted i torsdags d. 20. Jeg blev så en smule nysgerrig over hvornår jeg var afsted sidste år, så efter et hurtigt kig tilbage på min Instagram kom jeg frem til at jeg var afsted præcis samme dato sidste år. Der var der blot meget mere farve og fyld på træerne og mange flere mennesker langs alleen, frem for der jeg var der for et par dage siden. Men altså, jeg nåede det, og selvom mange af bladene lå på jorden i stedet for på træerne, så var der stadigvæk flot.

Og så er der også bare et eller andet ved at være et sted der er blevet hypet så meget op på de sociale medier, uden af at resten af Danmark også er til stede. Det sætter lidt gang i tankerne omkring hvor meget de sociale medier har at gøre med hvad vi bruger vores (fri)tid på, og hvilke steder du bare skal besøge for ligesom er være med på det hele. Lidt en form for anerkendelse føler jeg næsten, hvis du ikke har et billede af det, så var du der ikke. Og hvis du ikke var der, så er det for dårligt. Det kan være at jeg lægger for mange tanker i det hele, men at se hvor mange mennesker der kan være der med mobiler og kameraer fremme når træerne er aller "flottest", i forholdet til hvor lidt der var på en sådan grå torsdag som jeg var afsted. Det synes jeg er lidt skægt at tænke på. Men det er jo bare mig;)

Nå, så lykkedes det mig også lige at skrive en halv roman omkring de sociale medier og nogle kirsebær træer, intet nyt der haha. Jeg håber at i alle har haft en suveræn weekend indtil videre. Jeg skal bruge resten af dagen på en masse praktisk ting og sager, nogle sjovere end andre (Bentræning > Støvsugning og forberedelser til mundtlig prøve i dansk). Kram herfra.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top