mandag den 14. maj 2012

tøzze-tur...

hej bloggen!
i dag havde tøzzerne fra klassen og jeg tøzze-komsammen. det var super hyggeligt!!! jeg vil se om jeg kan få downloaded nogle af de billeder jeg tog,men jeg lover ik' noget..:-)
i går sagde jeg at jeg ville komme med et specielt indlæg til jer,det er egenligt bare et suprise indlæg-a en art.. men det er jeg ikke blevet helt færdigt med endu.. så det må vente..
her kommer lige lidt billeder fra nettet!
xoxo isa<33

4 kommentarer :

 1. Tænkte på om du ikke ville kigge forbi og blive fast læser? Det gengælder jeg selvfølgelig :)

  // Kristindelprado.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. selfølgelig tager jeg da lige et kig forbi din blog,tror faktisk allerede jeg har læst den for laaaaang tid siden-troede også at jeg var blevet fastlæser..nå prøver igen:) og det vil glæde mig hvis du gengældte:))

   Slet
 2. fed blog, tænkte på om du ville blive fast læser på mig og min venindes nye blog vi har sammen, og så vil vi til gengæld også blive fast læser på din?;)

  http://byoung-md.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. mange tak! self vil jeg da blive fastlæser på dig og din venindes blog! har lige kigget lidt på den og jeg er sikker på at den bliver en succes:)) det vil glæde mig hvis i vil blive fastlæser på min:)

   Slet

Back to Top