søndag den 27. maj 2012

little black and white dress

hello cuties!
her forleden var min mor oppe på loftet for at få alt mit sommertøj ned(dejlig mor jeg har!)og imellem det fandt jeg denne lækre sag! der er ikke mærke i og ved heller ik hvad den har kostet ved kun at den er stribet og stropløs og at jeg er helt forelsket!også vil jeg også lige vise jer mit seneste værk(link) fra polyvore:-)
nu vil jeg smutte ned og spille fodbold med Magnus og bagefter smutter jeg til farmors føzdag<3
love isa<3
ligner en ged..

her er den så!

2 kommentarer :

 1. Hvor er du søøøød :) måske du kunne tænke dig at deltage i min shopbop give-away? Der blir' trukket 3 vindere ;) her er et link: http://fudjan.com/2012/05/shopbop-give-away/

  Kærligst,
  Fudjan

  SvarSlet
  Svar
  1. mange taaak! kigger forbi-elsker virkelig give-aways her for tiden!..på den anden side hvem gør ikke det?:-D
   knuzzer mig

   Slet

Back to Top