fredag den 15. juni 2012

fødselsdag+shopping

hej bloggen!
imorgen er det min mors fødselsdag-eller faktisk var det i onsdags, men hun holder den imorgen;-). vi har lavet nogle RIGTIG pæne kager som jeg syntes i skal se...jeg har fået det "job" at tage billeder til fødselsdagen:-) så der kommer lidt billeder imorgen eller nej det bliver nok på søndag da festen slutter ved 8-9 tiden tror jeg også orker jeg ik lige alt det der kortlæsnings hurlumhej...det skal lige siges at det er på en café så vi skal lige hjem osv.
idag er det jo fredag så jeg har været ude og shoppe med to tøzzer fordi vi lige trængte til at bruge lidt penge;-) jeg købte 5 ting(ikke noget specielt). jeg har lavet et lille spørgsmål ude i siden som i meget gerne må svare på!:-D
knuz!!!

klassiker..

et billede der har været på bloggen før men havde ik lige andet:-/

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top