lørdag den 30. juni 2012

a lot of things..

heiii!<3
nu skal i bare høre, jeg har siiiindsygt meget at fortælle-så, LÆS MED HVIS DU HAR LYST
onsdag: fik jeg ikke blogget pga. spejder...det må i lige vænne jer til, da det er hver onsdag-men ikke her i sommer ferien!!!<3
torsdag: var jeg sammen med dejlige Olivia, også kaldet, helt simpelt..O! vi startede med at smutte hen i superbest da de havde make up på tilbud pr. stk. 25,- og så kunne man da lige snuppe  2, OGSÅ til 25,-:-) jeg valgte en rød-orange farvet neglelak og en mascarra..da vi var kommet hjem til mig spurgte hun om hun ikke nok måtte lægge neglelakken på mig jeg sagde selvfølgelig ja. det gik bare ik særlig godt eftersom at penslen...?, ikke var særlig god men nu var det jo også billigt så jeg regnede ikke med at det ville være låågsus:-D derefter kiggede vi lidt rundt på nettet og så "jule frokosten" det er godt nok en jule film meeen- det er 9 bogstaver, 3 vokaler og 6 konsonanter..K-E-D-S-O-M-H-E-D :-D.
fredag: uhh...NU bliver det spændende, fredag er det den lææænge ventede fredag da det jo blev sommerferie!!!(!) vi starter med fælles morgenmad for hele årgangen og derefter fælles sang(alle elever fra hele skolen) og så stod den ellers på en årlig tradition<3..hvert år sidste skoledag tager klubben i bonbonland  så selvfølgelig skulle jeg med igen i år! vi køre der hen i 2 busser og så går man alene rundt i små eller store grupper. jeg gik sammen med:anton,nicolai,sara og laura, da vi kommer derhen små-drypper det lidt men det var ikke noget man bed mærke i...vi lægger ud med at prøve noget stille og roligt- nemlig søløven, men som pludselig vi sidder der begynder det fa*** at strømme ned OG tordne OG lyne, jeg har kun 3 ord OH MY GOD!D-:. det gør det ikke helt bedre at nicolai skal sidde der og spille "kloge-åge" og fortælle at lynene går efter vandet-hvad sejler søløven i, VAND!. da turen  er færdig beslutter vi os for at drønne ind i fantasyworld vi er der i ca. 2 timer før vejret holder sig roligt igen. vi spiser de cookies jeg har bagt hjemmefra og finder vores barnlige sjæl, og leger boldkrig med små unger:-). det endte faktisk med at blive en rigtig hyggelig tur og jeg kan vidst ikke skjule at jeg kom hjem med en hel masse slik<3:-D
lørdag: sker ikke lige noget specielt jeg har bare været inde i byen efter min rygsæk til den store lejr sidst i juli...


beklager det lange indlæg men syntes bare at i skulle høre hvad jeg nu gik og lavede:-)
her i sommerferien kan det godt være at kommer til at blogge lidt mere, pga. mere tid<3
og så her til sidst kan jeg lige meddele at jeg lige nu kl.20:40 har 999 sidevisninger..TUSIND TAK! 
undskyld at jeg ikke har fået svaret på alle jeres små hilsner men det er sådan at jeg ikke ønsker at være nummer 1000...ret plat-i know


-knuz og god sommer!<3<3<3
vi var sq ogz lige inde og se dorra!

gid jeg havde så langt hår!<3

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top