fredag den 1. juni 2012

ingen titel...

hej læsere!
jeg udsætter ikke jeg glemmer bare...for nu skal i høre!:
jeg tænkte slet ikke på at der skulle være månedens billede igår(dumme mig) så det kommer i dag!!!-det vil altså sige at mit blog challenge starter imorgen(i promise;-))..
idag var det niende klassernes(her i blandt min kusine:-)) sidste skoledag så de kastede med karameller og sprøjtede med flødeskum:-) min lærer glemte bare tiden så vi kom for sent ud:-(...min kusine sprøjtede mig bare fuldstændig til med flødeskum-hurra for mig:-D,så nu stinker jeg virkelig af et eller andet crab kaldet flødeskum. det værste er at det klister i mit hår og jeg ikke har haft tid til et bad..og hvad så det har været s*** skægt og Emma jeg håber du har haft en fantastisk dag!<3:-*
knuz fra Bella<33
månedens billede nr.1 maj:søde Sara<3

månedens billede nr.2 maj:søde Sara igen<3:-)

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top