torsdag den 1. maj 2014

Langeland 2014

Hej piger:)
Her på de overstående billeder kan i se en mindre billede spam fra min tur til langeland sidste weekend. Lovede jo i fredags at jeg ville skrive mere angående det i søndags men jeg var simpelthent helt smadret efter 4 timer i bilen og min computer var fyldt op så jeg kunne ikke overføre, anyways bedre sent endt aldrig:) Havde en super god tur fyldt med dejligt vejr, ture ved stranden flere gange dagligt, en smule usundt mad og gode veninder og masser og grin. Vi var afsted med forældre på en koloni kommunen ejer, vi har været der et par gange nu er det er altid super sjovt!
Nyder i jeres fridag?
kys x

2 kommentarer :

 1. Fine billeder. :-)

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Virkelig dejlige billeder!
  Følger med nu

  SvarSlet

Back to Top