torsdag den 22. maj 2014

New in·Summer items & beauty

Vandfast mascara 100,- på tilbud
Babylips intropris 30,- pr. styk alt fra matas

Croptop købt i h&m til 70,- 

Ekstremt røde/lyserøde ben, det er åbenbart min måde at være bleg på
Shorts fra h&m til 80,-


Hej piger
Jeg var i lørdags i fields med Laura og Victoria hvilket var super hyggligt. Jeg fik købt lidt ting med hjem som i kan se. Matas har nu fået de oh so famøse baby lips i butikkerne og jeg skulle selvfølgelig også prøve dem. Ærligtalt er jeg en smule skuffet, selvom jeg dog kun har testet dem et par gange syntes jeg ikke at de er noget specielt. Den lyserøde 'pink punch' virker alt for cakey og fugtig. Og 'mint fresh' kan kun mærkes på læberne i 5 minutter og så er det ligemeget om du snakker eller holder munden lukket. Regner ikke med at køb flere af dem men vil selvfølgelig forsat teste dem for at se om jeg skifter mening. Nok negativitet, jeg fik også købt mig en vandfast mascara eftersom at de kan være virkelig handy til sommer;) Kunne selvfølgelig heller ike gå ind i h&m uden at komme ud igen med noget. Elsker shortsene fordi er sådan comfy-cute:)
kys x
Husk min spørgerunde lige her, ville være virkelig dejligt med spørgsmål 

5 kommentarer :

 1. Lækre ting! Er helt vild med dine shorts :-)

  Kig gerne forbi:
  http://katrinelionett.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Super fine shorts var de i andre farver??

  Kunne du tænke dig at vinde to neglelakker fra Chanel i de fineste sommerfarver? Så deltag lige nu ved at følge linket: http://girlsontherun.dk/?p=207

  Knus fra Sofie

  SvarSlet
 3. Sikke en fin blog.
  Jeg har lige startet min egen blog op igen, kig forbi og læs mit første indlæg - måske har du endda lyst til at følge mig fast?
  Knus Katrine

  http://www.minuit.dk

  SvarSlet
 4. Sikke nogen fine ting du har fået købt(:
  Ærgerligt at du blev skuffet over læbepomaderne:/

  Du er velkommen til at kigge forbi min blog(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Sååå fine shorts!

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet

Back to Top