fredag den 25. april 2014

Flowers in my hair


Hej piger. På de overstående billeder kan i se en af mine ynglings måder at have mit hår på lige her for tiden, nemlig med en flowercrown! Elsker måden at den pifter et outfit op på ingen tid, jeg var f.eks. i klædt en hvid sweater og et par sorte skinny jeans- pretty basic men med denne så det lige en lille smule mere forårs agtigt ud. Jeg fik også super mange komplimenter så jeg vil stensikkert begynde at gå lidt mere med den! Denne er fra H&M og er købt sidste sommer, sælges ikke længere men fandt den her og denne som minder lidt om:)

vil forresten lige hører hvad i siger til nogle af de ændringer jeg har lavet med layoutet. Mine instagram billeder i siden, der er kommet sider ude i siden, bredden er ændret, blog navnet er ændret og skrifttypen er ændret. Jeg syntes det hele ser super fedt ud!
kys og god weekend jeg nyder min på langeland, mere om det på søndag x

5 kommentarer :

 1. Hvor ser det fint og forårsagtigt ud! Nogle gange ville jeg ønske at jeg var en blomster-pige!

  Lige nu har jeg gang i en giveaway på min blog, hvor du kan vinde et cover til hvilken som helst smartphone, som du selv designer. Måske vil du være med? Det foregår lige her: http://mariejosiasen.blogspot.dk/2014/04/giveaway-poc-cover.html

  Knus

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig fint ud!!

  knus
  http://elizabethchristensen.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Det ser super godt ud!

  industrialbarbie.blogspot.dk

  SvarSlet

Back to Top