søndag den 23. november 2014

Fluffy Sweaters

Jeans H&M Boots Billi Bi
Beannie Decoy
Sweater H&M Sweater Only 

Disse to sweatre købte jeg i efterårsferien og har elsket dem lige siden. De er hvad jeg ville kalde "fluffy" i det at de ligesom fnulre eller man nu vil kalde det. Min far og jeg smuttede i går ud i både skoven og ved stranden for at tage disse billeder og jeg er specielt tilfreds med billederne ved vandet. 

Efter vi havde taget lidt billeder besluttede vi os for at gå på kongelundskroen og spise lækker frokost. Idag har jeg været til sirius lagersalg og købt lidt lys dekorationer, også er jeg lige kommet hjem fra biografen hvor jeg så Hunger Games. super god film, overvejer lidt at lave en filmanmeldelse, hvis nogle skulle være interesserede?
Alt i alt har weekenden været en success og jeg er slet slet, slet ikke klar på en ny uge...
knus

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top