mandag den 17. november 2014

Sunday Outfit


Far fangede mig lige i et moment, don't ask

Skjorte Claire(lignende herJeans Only(lignende her) Sneakers Converse

 Her ser i gårsdagens outfit, og for det ikke skal være løgn også hvad jeg var iført idag. Jeg beklager for at skjorten krøller så meget men det blæste en halv pelikan og det resulterede i disse billeder. Min far fangede mig også lige i et hop på andet billedet hvilket jeg håber forklarer hvorfor mine ben ser så funky ud haha.

Men ja så blev det mandag igen hvilket jo både er godt og dårligt, dårligt fordi skole men godt fordi jeg ser frem til små forskellige ting. Bl.a. har jeg været så heldig at vinde en give away med nogle lækre produkter fra clinique af på Mie Dinas blog så det ser jeg frem til at modtage.
Udover det har jeg anskaffet mig dette års vinterstøvler, kig med i morgen, har fået klippet 5-6 cm af håret, fået et tæppe med ærmer- utrolig med de ting man kan finde på tilbud i metro(alt skal væk) og så har jeg opdateret min mobil, jeps jeg opdaterede den aldrig sidste år i september. Syntes stadigvæk at det er noget af det mest forvirrende og grimme jeg længe har set. Bum basta

Hvordan går det ellers med jer, nogle spændene planer for den kommende uge?
Knus

2 kommentarer :

 1. Beautiful seeing you laugh, nice casual outfit! Love the location, seems so quite :)
  xoxo Colli || check my new post - TOBEYOUTIFUL || Bloglovin

  SvarSlet
  Svar
  1. Aww thank you so much:)
   I love that place, it's a huge part of my childhood and life!

   Slet

Back to Top