lørdag den 22. november 2014

Christmas Gift Guide 2014

Hej piger!
Dagens indlæg er et jeg har glædet mig rigtig meget til, og har brugt rigtig lang tid på.
Det er nemlig dette års første juleindlæg, yaaaay! Er det bare mig eller begyndte julen rigtig tidligt i år, altså i butikkerne og sådan. Jeg har den her gyldne regel med at de først må begynde d. 20 november, og det er nu den 22. og jeg syntes stadigvæk det er for tidligt haha. Men det er altså allerede første advent på næste søndag (whaaat?!)

Men ja idag som i kan se på titlen skal vi kigge på alle mine bud på julegaver til Kærester, Brødre, Mødre, Fædre, Søstre og veninder
- So let's get started!Gift guide - Brother & Boyfriend

Det er vidst rimelig tydeligt at denne collage kun rammer én type, min storebror!:-D
Men altså der er lidt forskelligt tøj, både til træning og hverdag. Jeg ved nemlig at Magnus elsker skjorter, han har seriøst så mange at der ikke er plads i skabet længere haha. Ellers er der lidt forskelligt elektronik: Spil til playstation og xbox, comedy dvd'er(man kunne også gå all in og købe billetter til et stand up comedy show), spotify premium og et par gode kvalitets høre telefoner. Lidt gavekort til oplevelser, en ny taske, også lidt dufte er også mine bud på gaver til den unge herre.

Christmas gift guide - Mother

Okay her har vi lidt af hver! Forskellige ting til hjemmet: vaser, figurer og tekstiler fra HAY. Udover det tror jeg aldrig man kan gå galt med en gaveæske, ligemeget hvad ens mor kan lide. Ansigts og krops pleje, makeup, dufte, lakker til neglene eller luksus produkter til håret. Jeg vil klart anbefale at tage et smut i Magasin og kigge på deres store udvalg, og hvis man ikke vil bruge for mange penge har de rigtig mange værtinde gaver der også vil fungere helt fint. Udover det ser vi igen på oplevelses gavekort og hvis man ikke har lyst til at bruge mange penge kan man sagtens lave sit eget. F.eks. 30 min. nakkemassage, fodbad og manicure. En god krimi bog, eller hvis en mor ikke er til bøger var det måske noget med et abonnement på hendes ynglings blad?

Gift Guide - Father

Det her var klart den sværeste at lave, er jeg den eneste der syntes det er helt vildt sindsygt svært at købe gave til sin far? Også nytter det slet ikke noget når man spørger ham om hjælp og han så kommer med alle mulige forslag på forskelige save og harddiske... Men ja oplevelses gavekort(jaja de gentager sig 3 gange men de er jo en super gave) Ølsmagning og en god bøf. Ellers er der lidt til køkkenet, pyjamasser og strømper, kropspleje, cover til ipad eller iphone, lækre lakridser fra Johan Bülow, en hoptimist eller en skruemaskine. Og hvis det hele går galt kan man jo bare købe den store numse bog, why not?!

Gift guide - Sister & Girlfriend

Og så har vi den nemmeste, eller i hvertfald den nemmeste i min verden:-D
Til mine veninder elsker ja at købe hyggelige ting: Pyjamasser, futter og hygge strømper, tæpper og pudder, og masser af stearinlys. Ellers er vi igen tilbage til gaveæskerne hvor at jeg har lidt fra the body shop og nogle med dufte. Et iphone cover- sjov historie: Jeg lavede faktisk et cover selv på en hjemmeside med billeder af ditte og jeg til hendes fødselsdag, hun elsker det! Ellers ville en anden god personlig gave være en scrapbook, det lavede jeg nemlig også til Ditte sidste jul. Smykker er også en en god idé syntes jeg:)

Så kom vi igennem allesammen, hvad syntes i? Kunne i bruge nogle af idéerne?
I kan glæde jer til i løbet af næste uge hvor mine juleønsker kommer på bloggen, oh yes...

Forsat god aften, weekend:)
knus

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top