onsdag den 21. januar 2015

Stilhed // Hvad Sker Der?

Hej piger, long time no see- det må i undskylde! Det var sådan set ikke meningen at jeg ville snuppe en pause eller bare sådan lige lade være med at skrive i 10 dage men tiden er gået stærkt og sket er sket. Jeg har ikke tænkt mig at bombardere jer med (dårlige) undskyldninger om hvorfor jeg ikke har blogget fordi det ved jeg ude mærket godt at ingen gider at læse + jeg heller ikke giver at skrive det selvfølgelig haha. Men jeg kan da sige at jeg har været syg (igen, igen, igen....) Og så sent som i dag var den helt gal. Havde rigtig svært med at sove i nat og endte op med at ende i en såkaldt søvnparalyse  (link), Hvilket jeg har oplevet flere gange over de sidste par uger. Rigtig ubehageligt!

Da jeg så kom over i skolen i morges og ville forklare Ditte om det begyndte jeg at føle mig rigtig utilpas, faktisk sådan lidt som om at det ikke var virkeligt alt det der skete rundt omkring mig. Jeg får så sat mig ned da timen begynder og føler virkelig at alt omkring mig snurer rundt og jeg er slet ikke sikker på situationen. Da introduktionen af min lærer så er færdig, vi har projektuge så alle smuttede ud i deres grupper, går det helt galt. Jeg fik taleforstyrrelser og kunne dårlig nok hviske, rystede over hele kroppen, prøvede at rejse hovedet op fra bordet men gav op og faldt med det samme ned igen fordi det hele snurrede. Til sidst blev hele situationen løst og jeg kom hjem i seng. Godt nok noget af det mest paniske jeg nogensinde har oplevet! Jeg vælger at dele denne historie med jer fordi jeg rigtig gerne vil have at i bliver lukket lidt mere ind i min hverdag, selvfølgelig uden af at jeg læser op fra min dagbog og fortæller om alle de pinlige situationer jeg kommer ud for dagligt..

Anyway jeg håber selvfølgelig at få blogget lidt mere i fremtiden men lige for nu ville jeg bare give jer en update på hver der sker, hvilket jeg selvfølgelig håber at i har fuld forståelse på:) Har i forresten nogensinde prøvet noget lignende det jeg oplevede idag? Eller måske at ende i en søvnparalyse? Hvis du har vil jeg meget gerne høre:) knus

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top