lørdag den 3. januar 2015

December 2014 | Monthly Recap


I December måned har jeg: Pyntet mit værelse op til jul, fjollet med Vici på lange skoledage, Været en tur til Malmø for at juleshoppe, Været en tur i Kastrup lufthavn med min far for at juleshoppe, Morgen puttet med Fnugs, Spist den lækreste æblesnack- overvejer at vise opskrift,  Været endu en tur til Malmø- denne gang kun med Magnus, Trillet de årlige havregrynskugler med Famse, Bygget det klammeste honningkage hus med Ditte, Gået tur i parken en kold søndag formiddag, Set de flotte lys på D'angleterre, Købt juletræ, som jeg så der efter pyntede, Fejret juleaften med julemad, Været til den årlige julefrokost hos Famse og Farfar, Spist lækre pandekager, Gjort mig klar til julefrokost hos tante og onkel, Fået nytte ud af sneen med Ditte- Jeg er stadigvæk pro til det der med at kælke;), Glædet mig til 2015, Holdt nytår med kransekage som jeg kan konstatere at jeg stadigvæk ikke bryder mig om på nogen måde, Anton Berg chokolade og 90 års fødselsdag med en meget fuld James. 

Jeg var lige ved at glemme at lave dette indlæg men båre fordi det er et år skifte syntes jeg da ikke at i skulle snydes. December var probbet op med julestemning, hygge, god mad og alt det andet der hører med til den måned. Derfor blev overstående tekst også ret lang da jeg gerne ville have alt med haha. December var nok en af de bedste måneder i hele år 2014, sammen med sommermånederne.
Alle billederne er fra min instagram som kan findes lige her, og så i må meget gerne linke jeres instagram i kommentaren så jeg kan tjekke den ud:) Hvad lavede i, i december måned?
knus

6 kommentarer :

 1. Du må meget gerne vise den opskrift - den ser lææækker ud ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den må jeg se om jeg kan finde frem så!:)

   Slet
 2. Fine billeder :)

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
 3. Åhh, lyder som om, at du havde en skøn december. Det er et rigtig fint indlæg det her :) Du er meget velkommen til at dele din opskrift. Det kunne da være lækkert :)

  Hopeless✈Wanderer

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde jeg i hvertfald, mange tak:) Opskrift kommer snarest!

   Slet

Back to Top