onsdag den 25. marts 2015

Konfirmations Outfit // What To Choose?

Floral dresses

Min kusine skal konfirmeres i slutningen af april, faktisk om præcis en måned og en dag, og jeg er så småt begyndt at kigge på outfits til dagen. Som i kan se går jeg efter noget blomstret da det jo er forår og blomster kan bare få alt til at se godt ud føler jeg haha! Alle overstående kjoler er fundet på Nelly som jeg syntes har et super flot udvalg med lidt til enhver stil. Jeg har udvalgt 5 som jeg kunne se mig selv i til festen, hvilken ville i vælge?:) 

Det er onsdag og fredag nærmer sig, guud hvor jeg glæder mig! Påskeferie er tiltrængt og jeg har virkelig brug for en uge plus lidt til at få alt mit shit together. Jeg starter ferien ud med en tur på fisketorvet med Ditte hvor vi skal spise og i biografen og se Insurgent, jeg glæder mig! Udover det skal påskeferien bruges på en tour de Copenhagen med min mor, brunch et eller andet hyggeligt sted, et par løbeture og andet træning og afslapning i lange baner. Hvad skal i bruge ferien på? Knus

6 kommentarer :

 1. Selv er jeg heeeelt vild med den øverst til højre, så fin!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nemlig så fin, kjolen er både bestilt og ankommet men i får først at se hvilken en i et outfit indlæg:D

   Slet
 2. Jeg er enig med Frederikke S - Den øverste i højre hjørne er super fin og anderledes!

  Kram, ahmfashion.blogspot.com <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis, anderledes beskriver den super:)

   Slet
 3. Glæder mig helt vildt meget, kun 20 dage tilbage:)

  SvarSlet

Back to Top