lørdag den 7. marts 2015

Lørdags Læsning: 11 Blogpost du bør læse lige NU

Jeg ved det, jeg ved det. Fredags fest igår og nu lørdags læsning.. Jeg har bare et eller andet med når ting hænger sammen på en eller anden måde- jeg er vel ikke den eneste vel? haha. Jeg er helt vild med at læse blogs af udenlandske bloggere, i ved dem med flotte layouts og billeder. Dem der kalder sin ægtefælde for 'Hubby' og altid ser utrolig smukke ud? Håber jeg giver mening selvom det ikke lige føltes sådan;) Har samlet en masse indlæg som jeg nød at læse og tænker at i også vil. Så lav en kop kaffe eller te og slå dig ned på sofaen i en times tid og læs dem godt igennem, og husk at give feedback i kommentaren med hvilket indlæg i nød mest eller i syntes havde den mest brugbare information!

11 blogindlæg til weekends læsning:

1. 15 tips for a happier year


2. How to make the most out of your mornings

3. 25 ways to have an awesome day

4. 10 tips for a productive life

5. 30 ways to feel like you accomplished something today

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top