mandag den 22. august 2016

Mig Tid På En Søndag


Godaften allesammen, har i haft en god start på denne uge? Min har været en meget klassisk mandag, alt for lang skoledag og så ren dovneri da jeg kom hjem (mandag er min rest day). Ikke noget voldsomt interessant, det var min dag dog i går og jeg har derfor valgt at dedikere et helt indlæg til det. Både for at dele lidt af mit eget liv, men også for at inspirerer jer til at holde lidt alene dage en gang imellem. Så læs med hvis i føler for at læse et lidt mere chill og ikke så formelt indlæg:)

Min dag startede om morgenen hvor at jeg lavede min yndlings smoothie med banan og kakao, seriøst det er ligesom en dessert jeg sværger. Derefter daffede jeg op i fitness hvor at jeg tog en time med puls og styrke, altså holdtræning. Hold nu op hvor er det lang tid siden jeg har svedt så meget, det skal gentages! Dog var nødt til at træne med lavere vægt end normalt, da mine arme var rimelig ømme i forvejen, jeg havde nemlig været oppe og træne om aftenen blot 12 timer inden haha.

Efter træning kørte jeg hjem, hoppede i bad og så skulle jeg ud og gå med Fnuggi og Rika. Halvvejs igennem turen fortrød jeg virkelig at jeg allerede havde været i bad, for solen den bagede bare derud af, og det gjorde den sådan set hele dagen i går. Jeg fik i hvertfald gået 4 en halv km. Så fik jeg lige lidt ekstra cardio ind den dag.Da jeg kom hjem fra turen kølede jeg af med vand og verdens bedste sandwich. Pampa stykke, urtekram sandwich spread med basilikum, avocado, grillet portobello svamp og romaine salat. Mums siger jeg bare haha. Derefter tog jeg ind til Nørreport hvor at der blev afholdt tradono loppemarked, jeg kom hjem med en jumpsuit og en sweater kjole. To super fine fund. Efter ca. 25 minutter besluttede jeg mig for at jeg havde fået nok loppemarked, der var meget varmt og der var mange mennesker- ikke en god kombi. Så jeg drog ned ad strøget hvor at jeg både købte lidt inde i Søstrene Grene (guilty pleasure), og kiggede rundt inde i andre butikker.

Ved 16 tiden gik jeg mod 42raw da jeg var ved at gå sukkerkold, og jeg havde brug for at køle af med noget. Jeg bestilte en acai bowl og satte mig på plads i vinduespladsen. Som jeg sidder og venter på min mad kommer jeg i tanke om at de putter honning i deres granola (step up 42raw, i kan jo ikke tillade jer at kalde jer plantebaseret så), og hvad er der på min mad? Granola. Fair nok, det piller jeg så blot af da jeg får min mad og nyder den i fred og ro.
Til sidst besluttede jeg mig for at bruge lidt tid i magasins undertøjsafdeling og deres supermarked (to steder jeg nyder at bruge min tid). Det blev ikke til noget undertøj, men jeg fik dog købt nogle lækre snacks med hjem. Men nu var klokken altså blevet lidt i seks og mine ben var pænt smadret efter at have været i gang hele dagen lang, så jeg gik ned til metroen drog hjem af.

Og det var sådan set alt for den søndag, hvad synes i? Var indlægget alt for chatty eller langtrukkent? Eller var det egentligt meget hyggeligt med noget lidt mere personligt og hyggeligt? Giv mig endelig lidt feedback så jeg ved hvordan i har det med det:) Rigtig god uge herfra, kram.

2 kommentarer :

 1. Hyggeligt - hvordan smagte acai bowlen ellers? og var du helt alene hele dagen??

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det. Den smagte super, sådan lidt ligesom en blåbær smoothie.
   Ja, det meste af dagen lige bortset fra morgen og aften:)

   Slet

Back to Top