torsdag den 4. august 2016

My New Favourite Shade
1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 

Godaften piger, og undskyld det halv sene indlæg i dag. Jeg har haft mig en rigtig dovne dag i dag, sådan en hvor at jeg til sidst bliver helt rastløs og hopper rundt (stakkels kæreste den dag jeg får mig sådan en haha), for jeg kan nemlig slet ikke klare ikke have noget at tage mig til. Den første del af dagen blev brugt på at sidde i kø til billetter på den nye Harry potter teaterforestilling, desværre efter jeg ved ikke hvor mange timer blev vi smidt ud da der var udsolgt. Øv bøv ingen London tur næste år, men går det jo når der kun er en kvart million billetter til salg..

Ved fire tiden nåede jeg så det punkt hvor jeg slet ikke kunne mere, og søgte derfor til Ditte. Vi endte med at snuppe en dukkert ude på fælleden, og nøj hvor var det dog dejligt og efter trangt. Det var hverken koldt eller noget, og bølger var der nok af. Lige hvad jeg havde brug for.

Når men nu kom jeg da helt væk fra hvad dagens indlæg egentligt skulle omhandle, nemlig en helt bestemt farve som jeg er blevet helt vild med: Lyserød! Eller rettere sagt, rosa, gammelrosa og fersken farvet. Det kommer ud af ingenting og nu kan jeg slet ikke få nok, hvilket er super mærkeligt for mig da jeg normalt ikke er så god med "pige farver". Gåseøjne på det fordi jeg egentligt ikke synes man bør sætte køn på farver, men i forstår vel nok hvad jeg mener. Jeg har derfor fundet lidt ting og sager i disse nuancer, og jeg er specielt glad for nummer 1,2,4 og 5.

Hvad synes i om lyserød? Er det for piget, eller lige din smag? Del endelig jeres tanker i kommentaren! Rigtig god aften til jer alle, knus.

2 kommentarer :

 1. Er vild med den første - så fin :)

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Den vil være så skøn at rende rundt i derhjemme:)

   Slet

Back to Top