torsdag den 1. september 2016

August 2016 | Monthly Recap

I august måned har jeg: Delt en lille diy med jer, Set flot solnedgang, Været ude og bade med Ditte, Spist tre gange dessert da jeg fejrede min fødselsdag, Nydt den sidste feriedag og sidste dag som fjortenårig med ro på, Fejret min fødselsdag med veganske burgere og curly fries fra cocks & cows (og Ditte), Set endnu en flot solnedgang, Spist lækker is fra Astrid och Aporna på en varm dag, Afholdt den årlige bålaften for pigerne, Søndags slappet med vafler og netflix.


Det kan godt være at jeg ikke får opdateret så meget herinde for tiden, når nu overskuddet ikke altid er der, men der er et slags indlæg som jeg absolut ikke vil misse: Monthly recaps. Specielt når der har været sådan en hyggelig måned som august. Godt nok har der været skolestart og hedebølge som min krop ikke har været glad for (det gælder både det ene og det andet), men august har stadigvæk budt på rigtig mange gode stunder. August har ihvertfald stået på rigtig meget lækkert vegansk mad, det er ingen hemmelighed. Is, drømmekage, hindbærsnitter, donuts, burgere, skumfiduser, vafler... Det er vidst meget godt at august måned også var den måned jeg blev tilmeldt Fitness World haha.

Overall er jeg tilfreds med hvordan august har forløbet sig, dog ville jeg ønske at jeg havde brugt mere af min tid på at få hakket nogle punkter af min sommer bucket liste. Den får i forresten opdatering på, samt en ny liste til efteråret snarest. Jeg har generelt bare en masse ideer til efterårs indlæg oppe i ærmet, så glæd jeg til det!  Husk forresten at følge med på instagram så i ikke går glip af noget, i finder den lige her. Rigtig god september til jer alle, knus.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top