fredag den 16. september 2016

3 Spisesteder Jeg Vil Prøve I KBH


I dag har jeg valgt at dele nogle af de cafeer i København, som jeg godt kunne tænke mig at prøve af i den nærmeste fremtid. Jeg er nemlig kæmpe fan af at prøve nye ting, og som Danmark åbner øjnene mere og mere op for veganisme, kommer der også mange flere muligheder for os! Desværre sker det ikke så tit at jeg kommer ind og får prøvet steder som disse af, men det er noget jeg håber på at ændre og blive bedre til i fremtiden. Jeg tænker at hvis jeg bliver lidt bedre til det med at holde et budget, så skal det nok blive til en realitet. Håber jeg.

Video Video er en økologisk og 100% vegansk bar og cafe inde på Christianshavn, hvor at du både kan få serveret en burger opkaldt efter diverse tegnefilms karakterer, et lækkert stykke kage eller en cocktail til fyraftenen. Og det er bare lidt af hvad menukortet har at byde på. Jeg har ihvertfald tænkt mig at prøve enten deres Django morgen burger eller en af deres milkshakes!

Hvornår? Søndag og mandag - lukket / Tirs-ons-tors: 11.00–19.00 (køkkenet lukker kl 18.30) / Fre-lør: 11.00–00.00 (køkkenet lukker kl 20.00)

Kalaset er en helt almindelig cafe, med både kød, vegetar og veganske muligheder på menukortet. Til os veganere (eller nysgerrige folk der er villige til at prøve noget nyt) er der bl.a. både brunch og burger, og ud fra de billeder jeg har set synes jeg at det ser super lækkert ud. 

Hvornår? Mandag-torsdag 10.00-00.00 / Fredag og lørdag 10.00-02.00 / Søndag 10.00-23.00

Hafnia Bar er igen et ikke vegansk sted, dog med masser af veganske muligheder. Der er både bowls, raw cakes, diverse shakes og juicer og meget mere. Det hele ser super farverigt og instaværdigt ud (jeg prioriterer rigtig godt her i livet) og jeg skal helt sikker prøve det af snarest!

Hvornår? Mandag-fredag 07.30-20.00 / Lørdag 09.30-20.00

Det var alt for denne omgang, hvad siger i? Har i prøvet nogle af disse steder før, var det godt eller skidt? Og hvilke caféer og restauranter er på jeres must try lister? Smid endelig en kommentar og giv et tip videre. Rigtig god weekend derude, kram.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top