mandag den 5. september 2016

CLOSET CRAVINGS | Autumn 2016

Closet Cravings - Autumn 2016


Der er noget jeg må tilstå, og det er ikke noget jeg er stolt af på nogen måde. Normalt er jeg nemlig meget striks og meget sensitiv på dette punkt, but here goes. Jeg lytter lige nu i dette sekund til julemusik og har gjort det de sidste to timer. There! I said it! Jeg ved ikke hvad der går af mig, det er september måned og nogen burde straffe mig. Normal kan jeg slet ikke jul og jeg har min gyldne regel med at butikker og gader ikke må pynte op før 20 november, men jeg fik åbenbart lige lyst til lidt september jule-jams. Ikke skyd mig, jeg skal nok gå tilbage til mit normale musik så jeg ikke når at blive træt af Mariah Carey inden julen rent faktisk når os.

Nå men så kom jeg da ud med det, lad os så lige tage et kig på hvad dette indlæg egentligt skal omhandle: Efterårsmode, min yndlings mode! I år er jeg specielt vild med faux suede, ankelstøvler og denim. Denimkjoler er jeg specielt vild med efter at have set Emma i en, som mit budget desværre ikke lige rækker til hvis jeg også skal have råd til andre ting. Jeg har i stedet fået fingrene i denne som også er super sød, og så koster den kun 200,-

Ellers er der ikke så meget nyt, det hele er behageligt og i neutrale nuancer. Jeg vil i hvertfald ikke have noget imod at disse outfits fandt deres vej hen til min garderobe, hvad med jer? Hvilken stil går i efter denne sæson? Rigtig god mandag, og god uge derude. Kram herfra.

3 kommentarer :

 1. Sikke nogen lækre outfits :)

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg er selv meget glad for hvordan hele collagen endte med at se ud! :-)

   Slet
 2. Altså du skal ikke føle dig alene ang. julemusikken. Gud jeg tror jeg hørte min første julesang "of the season" for en uge siden, haha

  Knus Yasmin

  http://yasminlarsen.blogspot.dk

  SvarSlet

Back to Top