søndag den 16. oktober 2016

28 Ting & Steder Du burde Rydde Op

Det våde efterårsvejr har for alvor ramt Danmark, til trods for at DMI ellers siger tørvejr i det meste af landet. Men når jeg kigger ud af vinduet er der altså vådt, og sådan har det været de sidste par dage her i hovedstadsområdet. Jeg tænker derfor at det er på sin plads med et regnvejr indlæg, nemlig lidt tips til hvordan du kan bruge tiden godt inden døre. Oprydning! På alle mulige måder. Det lyder måske lidt kedeligt, men vi kender vel alle til den rare følelse man får bagefter.

Jeg vil lige understrege at denne liste naturligvis ikke passer til alle, jeg har f.eks. klædeskabet i et andet rum, og vores fryser står i bryggerset. Og det er nok heller ikke alle der har et natbord eller skuffer under skrivebordet, men så gælder det selvfølgelig blot om at tilpasse listen så den passer til dig. Så let rumpen og kom i gang med lidt søndags oprydning, her er 28 steder du kan gå i gang med!

Værelset:

1. Sengen, Skift sengetøjet og red den.
2. Natbordet
3. Hylder og reoler 
4. Vindueskarmen 
5. Skrivebordet 
6. Skuffer eller kommoder under skrivebordet
7. Klædeskabet, Med mindre at du skal på sydpå til december, så er der altså ingen grund til at shorts og badetøj ligger og fylder i skabet. Ud med sommertøjet, ind med sweatre og halstørklæder. Og når nu du er i gang, er det også en god idé at kigge på de ting du aldrig går med. Doner, sælg, giv væk eller smid ud.
8. Gulvet, Jeg tænker at jeg ikke er den eneste med ledninger og vasketøj liggende der?
9. Papirkurven
10. Vasketøjskurven

Køkkenet:

11. Køleskab og fryser, Gør dig klar på tøm-køleskabet-mad til aften.
12. Skabe og skuffer, Få et overblik over hvor mange dåser flåede tomater du har, og så tror jeg næppe at det er nødvendigt at eje 5 sovsekander;)
13. Bordplader
14. Opvasken, Tag den nu inden at den bliver levende.

Badeværelset:

15. Bruseren, Få dig et overblik over hvor mange shampooer og bodyscrubs du har stående, og få tømt ud i de ting der ikke fungere for dig.
16. skuffer og skabe, Hvor mange af de hudplejeprodukter bruger du lige?
17. Vindueskarmen, Sig farvel til den døde orkidé, den fortjener bedre.


Elektronisk:

18. Mobilen, Billeder, apps, kontakter, sms'er, mails....
19. Computeren, Samme ting som ovenstående + dokumenter, filer, bogmærker mm.
20. Kameraet (SD kortet)
21. Sociale medier, Jeg følger 4455 personer på Instagram, til trods for at et af mine nytårsfortsæt var at rydde ud i dem. Jeg vil skyde på at 15-20% af disse er folk jeg nyder at følge, 50% er folk jeg fulgte for 3 år siden hvor at jeg havde andre interesser, og de resterende ca. 30% er inaktive profiler. Why am I like this? Det samme gælder Facebook venner, hvis din venneliste siger 776 venner vil jeg anbefale et lille gennemcheck. 
22. Spotify, På min Spotify finder man en playliste der hedder "Faves", den liste blev oprettet da jeg var 12 år gammel, hvilket vil sige at den dag i dag kun kan lide 2-3 af de sangene derpå. Så kig dine playlister igennem, og slet de sange du ikke bryder dig om længere (altså dem du altid springer over).

Diverse:

23. Pung, Nej du har ikke brug for et stempelkort, til et sted du kun spiser fra en gang om året
24. Tasker, Gamle og unødvendige kvitteringer, 16 læbestifter, en masse myslibar emballager.. Det er fantastisk hvad der kan gemme sig i bunden af de tasker der. Vi kunne jo næsten kalde os selv for Mary Poppins!
25. Jakkelommer, Igen: Kvitteringer og snack emballager, måske en 20'er hvis du er heldig.
26. Makeup samlingen, for ikke at glemme neglelaks samlingen, parfume samlingen, bodylotion sam- ja i kan vel godt fornemme hvor jeg gerne vil hen.
27. Alle dine single strømper, Kun hvis de har været single længere tid. Det samme gælder strømper med hul i både store tå og hæl. 
28. Bøger, CD'er og DVD'er

Jeg håber at denne liste gav lidt inspiration, og så er der ikke andet at sige end god søndag (og god oprydning!). Kram

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top