fredag den 7. oktober 2016

På Jagt Efter: Skrivebordslampe

Desk lamps

Jeg har på denne skønne fredag eftermiddag, sammensat en collage fyldt med skrivebordslamper. Da vi jo går hurtigere og hurtigere imod de mørke tider, ja så kan jeg snart ikke klarer mig uden sådan en fætter. Jeg er selv ret vild med væglamper, da jeg synes der er super smart at den så ikke fylder på bordet. Men jeg ville nok alligevel ikke have noget imod at eje en af de almindelige bordlamper, hvis jeg fik tilbuddet. Mine favoritter iblandt dem på collagen, må nok være de to fra Ikea til 149,- stykket og de fine, meget elegante og simple lamper fra Ilva til 375,- Dog frygter jeg lidt at blive blændet af pæren, hvis den sidder lige ved siden af mit hoved da den jo ingen skærm har. Så kunne jeg selvfølgelig blot bare vælge en lidt varmere pære, men så tænker jeg at lyset nok ikke bliver kraftigt nok. åh the struggle haha.

Mine weekend planer for denne weekend er faktisk eksisterende, endelig! Jeg føler der er 100 år siden jeg har haft en weekend med en masse planer. Her om en halv times tid skal jeg mødes med Ditte, og så skal vi ud og have os en tidlig aftensmad efterfulgt af en tur i biografen, hvor at vi skal se Bridget Jones' baby. Det glæder jeg mig til! Og i morgen står den på en kort tur til Sønderjylland, mere præcist Gråsten. Vi skal nemlig til barnedåb for min fætters datter, det skal nok blive super hyggeligt. Hvordan ser jeres planer ud? Rigtig god weekend derude, kram.

2 kommentarer :

  1. De er alle sammen vildt fine - er især vild med de kobberfarvede :)

    www.frederikkes.com

    SvarSlet

Back to Top