onsdag den 5. oktober 2016

8 Tegn På At Du Er VeganerAlle billeder er fra min veganske instagram @isasveggielife 

I dag skal det handle lidt om veganisme, ikke mit mest populære emne her på bloggen, men noget jeg godt kunne tænke mig at skrive en smule mere om da det er en stor del af mit liv. Derfor bliver det også bare lidt for sjovt i dag, da vi skal kigge på 8 situationer, som du måske kender til hvis du er veganer. Håber i synes om det:)

1) Du tjekker alle butikkernes tilbudsaviser, tænk nu hvis der var nogle der havde plantemælk på tilbud!

2) Du er blevet verdensmester i at læse ingredienslister når du er ude og handle, eller skal til at spise noget hjemme hos andre eller på arbejdet.

3) Og det samme gælder når det kommer til at skulle tjekke om et spisested har nogle veganske muligheder, eller om de har noget der muligvis kan laves vegansk. Dine øjne kører hen over det menukort hurtigere end lysets hastighed.

4) Du er efterhånden blevet spurgt alle de spørgsmål der kan stilles. Hvad nu hvis du bare spiser økologisk kød? Kan du godt spise (indsæt madvare her)? Er der ikke noget du savner, såsom bacon?! Ellers tak, det er grisefedt, ikke ilt til lungerne. Nogle spørgsmål er gode nok, og så er der dem der bare får dig til at vrimle med øjnene. For ikke så lang tid siden blev jeg spurgt om jeg kunne spise frugtkød. Det var en af de lidt sjovere af slagsen.

5) Du har altid snacks på dig, lige meget om så du bare er ude og ordne ærinder, men også til fødselsdage og andre arrangementer. Ikke for at være uhøflig, men bare lige hvis nu mulighederne for dig ikke er der.

6) Du kan være prop mæt og egentligt ikke have nogle planer om at spise mere, men hvis du ser et skilt der reklamere med veganske (igen indsæt madvare her: Brownies, Donuts, is), jo så bliver du jo nærmest nødt til at prøve det!

7) Du er også blevet immun overfor de blikke folk nogle gange sender dig, når du står oppe i kassen i netto og køber 15-20 bananer. Hvad? De skal fryses ned så jeg kan lave nice cream!

8) Og til sidst, du spiser hverken kød, æg, mælk, honning eller andre produkter der kommer fra eller har noget at gøre med dyr. Lige såvel som at du ikke går med læder, pels og lign. Ikke bruger makeup, rengøringsmidler osv. der enten indeholder animalske produkter eller tester på dyr. Og så støtter du selvfølgelig heller ikke cirkuser og andet "underholdning" der har med dyr at gøre. Hvis du kan sige ja til alt dette, ja så er du sgu nok veganer;)

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top