lørdag den 24. juni 2017

Folkeskole Dimission 2017


Blazer / Boohoo // Top / Moves by Minimum // Bukser / Boohoo / Stiletter / New Look // Ring / Stine A

I torsdags, den 22 juni 2017, sagde jeg langt om længe farvel til det sted jeg har brugt rigtigt meget af min tid de sidste 10 år, nemlig Skelgårdsskolen min kære folkeskole. Jeg havde i den anledning klædt mig en anelse fint på, denne gang i noget lidt andet end hvad jeg er vandt til. Jeg havde valgt at begive mig ud af min komfort zone og hoppe i et lyserødt jakkesæt, og jeg var vild med det!

Idéen kom til mig en eftermiddag da jeg var ude og hjælpe min far med at shoppe tøj, og i starten sagde jeg det bare som en joke, men som tiden gik blev jeg gladere og gladere for tanken. Spol tiden 2 måneder frem og så kan vi jo se hvad det endte med;)Dagen i torsdags er 100% en af de der dage man ikke bare lige glemmer sådan, og jeg er så taknemmelig for alle de billeder og videoer jeg har derfra. Sidst nævnte lover jeg at vise i både min juni video, samt den video jeg har arbejdet på den sidste uges tid. Hvis i følger med ovre på min Instastory ved i måske hvad jeg snakker om:)

Det betyder altså også at jeg de næste bare dage knokler for at få en masse videoer klar til jer, specielt den maj video der irritere mig ret så meget, nu er det jo snart en måned siden at den burde have været oppe. Men det er så også der at jeg lige skal huske at minde mig selv om at jeg har haft en masse prøver, og andre ting at se til. Nu har jeg frihed og godt med tid, så jeg lover at de allesammen er på vej!

I må allesammen have jer en rigtig god fortsat lørdag, hvad end den byder på regn eller solskin, fest eller afslapning, en tur i fitness world eller en tur ned i kiosken for at købe lidt lørdags slik. Kram herfra.2 kommentarer :

 1. Nøj hvor er du dog smuk! Er vild med stiletterne og tøjet :)

  Rigtig god mandag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor er du bare alt for sød Kathrine, tusind tak!

   Slet

Back to Top