onsdag den 21. juni 2017

Tirsdags Tur I Botanisk Have
Sidste tirsdag, altså d. 13 juni havde min mor fødselsdag. Og hun havde derfor i den anledning ønsket sig en tur i Botanisk have sammen med mig, efter at jeg havde overstået samfundsfagsprøven, været til det sidste elevråds arrangement og ordnet dagens træning. Så det var det vi gjorde! Som i nok kan fornemme udfra billederne, så gik jeg efter dyrene (specielt de helt små af slagsen). Og jeg er faktisk rigtig glad for resultatet, det er utroligt hvad sådan et 60 mm objektiv kan fange!

For at det ikke skal være løgn så så vi også et egern, det var jo den rene zoologiske have haha. Det gode er selvfølgelig at disse dyr i modsætning til dem i Zoo, ikke befinder sig i fangenskab;) Jaja man er vel veganer, og bruger hver en lille mulighed for at presse en kommentar ind (ironi kan forekomme).

Jeg vil ikke skrive så meget andet, da jeg tænker at billederne snakker fint for sig selv:) I må alle få jer en skøn onsdag, kram herfra.


Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top