onsdag den 17. oktober 2018

6 mål for de sidste 3 måneder af 2018
Årets sidste 3 måneder er altid lidt spøjse synes jeg, nogle år er man officielt inde i den rette hverdags rutine igen, og andre år, som f.eks. i år (og sidste år for den sags skyld) er man ved at lære en helt ny hverdag at kende, sådan ser det i hvertfald ud for mit vedkommende. Samtidig er man måske ved at runde af med de mål man har haft sat sig for året, samtidig med at man også er i fuld gang med at tænke over fremtiden.

Jeg vrøvler som altid derudaf, så for at gøre det lidt nemmere at finde hovede og hale i: Jeg har lagt mig nogle mål for de sidste 3 måneder af dette år, eller der er så nok nærmere de sidste 2 1/2;) Selv om det måske virker som en rigtig lang liste, kan jeg sige at rigtig mange af dem hænger sammen med nummer et, nemlig det at komme ind i en ordentlig hverdags rutine. Lad os tage et kig på det.

1. Finde en god rytme i hverdagen, og komme ind i en god rutine. 
Dette et uden tvivl det jeg prioriterer aller højest, da det at have en god rutine i hverdagen er helt essentielt for at jeg fungerer ordenligt. Jeg er altid klar på lidt spontanitet, men helt overordnet synes jeg at det er rarest hvis man har nogenlunde et mønster at gå efter. Det gælder både tidspunkt for at stå op og gå i seng, træning, arbejde, ærinder og noget som simpelt som at have tid til sig selv.

2. Begynde at lave lidt videoer igen.
Min youtube rejse har været meget ligesom mine år som blogger, nemlig med rigtig mange op og nedture, og så vist nok også en anelse mere turbulent. Jeg har dog kunne mærke i et stykke tid, at ligesom der var noget inde i mig der sagde at jeg skulle begynde at blogge igen, så er der også en lyst til at supplere med lidt videoer. Nu har jeg været halvanden måned uden mit kamera, så både gode billeder hertil samt videoer har ikke været en mulighed, men denne weekend bliver vi endelig genforenet, og jeg satser dermed stærkt på at inspirationen kommer flyvende, jeg har i hvertfald allerede en del idéer!


3. Læse en bog eller to.
Da jeg var yngre var jeg den største læsehest der fandtes, både i og med jeg lærte mig selv at læse inden jeg startede i folkeskolen, men bestemt også i det at jeg valgfrit bare læste bog efter bog. Jeg gik hurtigt fra at læse Ane bøger, til hesten Sigge og så til tykke Twilight bøger. Men på et eller andet tidspunkt de sidste par år faldt klappen ned, og jeg har haft lidt svært ved at få læst nogle bøger. I år har jeg faktisk gjort et comeback og læst hele 3-4 bøger, hvilket er fremskridt. Så jeg tænker jeg skal se om jeg lige kan tilføje endnu en bog til den liste.

4. Få styr på min sundhed endnu engang.
Alle der har fulgt med et godt stykke tid, eller blot kender mig i den virkelige verden, ved at hvis der er noget jeg brænder for så er det min træning. Jeg elsker at træne, svede og føle mig stærk og sund. Når jeg er inde i en god træningsrutine har jeg det allerbedst, både energi mæssigt, jeg er mindre syg og jeg har bare et langt bedre forhold til min krop helt overordnet. Jeg må dog også enerkende at det sidste års tid ikke har været det bedste, af hensyn til træning. Jo jeg løb et halvmarathon og trænede hist og pist, men hen ad vejen mistede jeg alligevel gejsten, så den skal jeg have fundet ordentligt igen!


5. Skære ned, på alt.
Det lyder voldsomt, det er det måske også en smule. Jeg kan mærke som jeg bliver lidt ældre og mere livserfaren, at jeg altså ikke har brug for lige så mange ting. Specielt efter at have gået på efterskole, og nu at have flyttet til Esbjerg, hvor det egentlig er en meget lille andel af mine ting jeg har med mig, kan jeg mærke at det kun lige et lidt småting jeg savner derhjemme, heriblandt mit kamera, min morgenkåbe og min hovedpude, så ikke lige det vilde. Jeg vil derfor være mere opmærksom på hvad jeg køber, og om det er noget jeg virkelig har behov for. Jeg vil samtidig tage et skridt tilbage, og se om jeg kan skille mig af med noget af det jeg allerede ejer.

6. Være mere opmærksom på mig selv
Sidste punkt er faktisk også ret vigtigt for mig, jeg skal blive bedre til at lytte efter mig selv og dyrke lidt mere mindfulness. Det vil sige flere puste pauser og gåture, mere yoga og måske lidt meditation, hvis det ellers er noget jeg kan få lært mig selv;) Jeg bruger en stor del af min dag på at stresse rundt, og tænker dermed at dette punkt, er lige netop hvad jeg har brug for, for at få mig selv ned i gear i hverdagen. 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top