lørdag den 10. november 2018

Jeg......Glæder mig lidt for meget til jul, og går allerede og smuglytter til julemusik og forestiller mig smagen af brunkager i munden. Hver dag.

...Er også ved at være i mål med min ønskeliste, som i år er fyldt med bæredygtige, minimalistiske og kun nødvendige ting (sådan cirka). Regner med at vise den frem i næste uge.

...Har drukket så meget kaffe for tiden, også selvom jeg de sidste par uger har sovet mega uroligt. Jeg har virkelig brug for en detox!

...Ville ønske jeg havde nogle meget federe og måske lidt mere relevante billeder til det her indlæg. Måske mig der så rigtig sød ud og griner, med røde og orange blade der falder ned bag mig. Realiteten er bare den at jeg sidder i hyggetøj med kruset hår og den flotteste bums jeg længe har set i panden, og udenfor er vejret gråt, vådt og blæsende. Så i må nøjes denne gang.

...Savner at skrive, og hader lidt (meget) mig selv for at jeg ikke får skrevet herinde. Ind i kampen Isa!

...Går lidt og overvejer at restarte mit online liv, altså instagram og youtube. Jeg vil gerne dele mere af mig selv, og give mig selv nogle hjælpemetoder til dermed også at få blogget noget mere. Jeg tror faktisk også at jeg har fået overbevist mig selv sådan ca. 95%


...Har de sidste to uger slugt sådan ca. 2 sæsoner af Friends, og føler dermed også at jeg skal have mig en detox på det punkt.

...Er ved at blive voksen. Er blevet rigtig glad for mit job, laver budget hver måned og overfører som det første mindst 20% af lønsedlen til min opsparing hver gang lønnen tikker ind på kontoen. Er det mærkeligt at jeg nyder det i fulde drag? Hvem skulle have troet at budgetter ville kunne bringe så meget glæde...

...Har også lavet mig en 5-års plan. Skræmmende, I know!

...Skal have sushi og se Den store bagedyst i aften, mega lørdags optur jo! Hvem har brug for byture med druk, når man bare kan gøre dette?

...Ville ikke have noget i mod at høre hvad i går og laver, eller hvilke tanker i har på denne grå lørdag? Kram Isa.


Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top