mandag den 14. april 2014

Let's go to the forrestHej darlings
Nyder i påskeferien?, jeg gør i hvertfald! Her i går var jeg en tur i skoven sammen med Magnus, min mor, Fnuggi og en af hendes venner og hans ejer. Vi gik rundt i ca. 1-1 1/2 time og det var super hyggligt, tog omkring 50 billeder så tænkte jeg ville dele nogle af mine favoritter:)
I morgen skal jeg i bio og se Divergent med Victoria, Jeg glæder mig helt sindsygt!
Har nogle af jer set filmen, i så fald hvad syntes i? No spoilers!
Forsat god dag!:)

3 kommentarer :

 1. Jeg nyder den utrolig meget, og wow nogle flotte billeder!
  Skal vi følges?Altså være faste læsere hos hinanden? :-)

  /valentinaniewandt.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. lækre billeder!

  Kig forbi,
  stinewinth.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Sikke nogle skønne billeder!

  Ville glæde mig, hvis du gad at tjekke min nye blog ud;
  http://sophiebusch.blogspot.dk

  SvarSlet

Back to Top