onsdag den 23. april 2014

Bloganbefalninger #1

Hej piger!
Idag tænkte jeg at jeg ville vise jer nogle af mine ynglings bloggere/blogs. I kender sikkert allerede mange af dem her, men tænkte at jeg alligevel ville dele dem med jer hvis nu i ikke gjorde:)

Har været læser af Amalie i hvad der føles som for evigt. Hun har en helt utrolig flot stil og elsker måden hun skriver på, og så er det bare et plus at hun er super god til at tage stemnings billeder der virkelig kan få en i godt humør!
Ida er en utrolig sød pige der blogger om hverdagen, outfits og meget meget mere. Jeg følger Ida pga. hendes dejlige positive udstrålning og så tager hun også nogle rigtig flotte billeder. 
Igen er der snak om en pige med en rigtig fed stil, og igen (jeg gentager mig selv i know, i know) super flotte billeder. Julie laver specielt nogle rigtig flotte collager som jeg elsker. Udover det har hun også et rigtig lækkert layout!
Billederne er redigeret super flot, layoutet er pænt og Julie er super sød. Alt i alt super god blog, elsker at hun har lidt af hver f.eks. Mode, beauty og mad. Noget andet der også gjorde lidt at jeg fulgte hende er det at aldersforskellen ikke er så stor mellem os:)
Til sidst men ikke mindst har vi Mie. Mie er en super smuk og sød pige der tager nogle helt ekstremt flotte billeder, virkelig wow! Hun blogger om lidt af hver, inspirations billeder, opskrifter og små updates fra hverdagen. Elsker, elsker, elsker.

Alt i alt er alle disse blogs virkelig gode og alle pigerne er super søde!
Vil virkelig gerne hører jeres mening om det her indlæg da det har taget mig flere timer at sætte sammen, er det noget i vil have flere af? Og hvem er jeres ynglings bloggere, skriv i kommentaren!:)
Kys x 

2 kommentarer :

Back to Top